Теч тройник Е46 318i
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Теч тройник Е46 318i
rumentanka написа:Колеги може ли да ми кажете, как се сменява този прословут тройник. На канал видях че ми сълзи от него. Днес свалих кората на филтъра на климатроника и се опитах да погледна да видя дали имам достъп до него, но установих, че с трудност едва напипвам двата болта, па камоли да ги развия с някакъв ключ. Предварително благодаря.
Тройника се сменя именно от там , маха се филтъра и кората , за да има достъп до него , взима се вложка 10 и малка тресчотка , която да се побере в пространството и с напипване се отвиват болтовете , след това тройника се вади от главата и се изтегля настрани , за да могат да се освободят скобите и да се свалят маркучите (ако не е направено преди това ). Процедурата е елементарна за опитен майстор, който се занимава с БМВ и знае конкретния проблем , ако се прави за първи път може да отнеме и цял ден......
- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
Благодаря и Весели празници 

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Аз пък нямам проблем с моя тройник,
Купих си нов от дарукар но за е36 понеже бързите връзки ми бяха резнати от газаджии, само стегнах и заспа без силикони и разни други мазила.Само да допълня ,че тройника в Дарукар е по евтин от боклуците по останалите магазини.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2