BMW E46 Странен проблем ! Помогнете !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
BMW E46 Странен проблем ! Помогнете !
На скоро си купих това BMW E46 318i 04.1998 Бензин !
Проблема е такав че сутринта като я запаля подаржа оборотите на 0.9 след като я покарам малко по точно като загрее по време на движение като пусна на свободна оборотите отиват към 1.5 - 2.0 и като спра падат на 1.1 понякога 1.2 просто ги даржи високо ,дори понякога по време на движение дам свободна губи обороти и изгасва след като я запаля почва да сменя постояно обороти ту са дигат на 1.5 - 1.7 ту рязско падат на 0.5 после се нормализирва за 1-2 секунди и повтаря !! Странна работа карах я ма майстор той ми вика маслената помпа но аз си мисля че не е от там !! Кажете и вие БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!
Проблема е такав че сутринта като я запаля подаржа оборотите на 0.9 след като я покарам малко по точно като загрее по време на движение като пусна на свободна оборотите отиват към 1.5 - 2.0 и като спра падат на 1.1 понякога 1.2 просто ги даржи високо ,дори понякога по време на движение дам свободна губи обороти и изгасва след като я запаля почва да сменя постояно обороти ту са дигат на 1.5 - 1.7 ту рязско падат на 0.5 после се нормализирва за 1-2 секунди и повтаря !! Странна работа карах я ма майстор той ми вика маслената помпа но аз си мисля че не е от там !! Кажете и вие БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: BMW E46 Странен проблем ! Помогнете !
qasar4e написа:На скоро си купих това BMW E46 318i 04.1998 Бензин !
Маслена помпа

Къде ги намирате тия майстори бе колега.
Сменяй го бързо.
Провери клапана за картерна вентилация, маркуча до него, моторчето за празния ход, дросела дали затваря и дали дърпа паразитен въздух, много често се пука ДИСА клапата и от там дърпа въздух.
Ако не се оправиш пиши от кой град си да те носача или търси друг човек който поне веднъж е вдигал капак на бмв

Проблема е че съм във чужбина но ще я разглобя ии ще видя и ще ви снимам всичко !!
Мисля че отрих проблема със прекъсването вие предценете дали от там е проблема (ще кача клип)
Но открих и друг проблем зад мотора изтърва антифриз (ще кача снимка кажете ми какво е това )
Но открих и друг проблем зад мотора изтърва антифриз (ще кача снимка кажете ми какво е това )
Ето го и клипа за който споменах https://www.youtube.com/watch?v=rK7OSNiPgdE
и от тук изтича вода (и дали се сменя лесно) http://prikachi.com/images.php?images/960/8540960w.jpg
и от тук изтича вода (и дали се сменя лесно) http://prikachi.com/images.php?images/960/8540960w.jpg
5 мнения
• Страница 1 от 1