Амортисьори за спортни пружини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Амортисьори за спортни пружини
Здравейте колеги
Колата е46 320д купе 2004г
проблемът е, че е много нестабилна, по неравности си тръгва накъдето поиска, а волана трябва постоянно да го контрирам защото и той от неравностите се върти. До скоро бях с 17ки и от най-малити отскоци опираха, сега е с 16 и е малко по-добре.
Амортисьорите мисля, че са заводските и най-вероятно са изпуснали.
Пружините са Eibach.
Въпроса ми е да ли ще си реша проблема само ако сменя амортисьорите или и пружините са заминали.
И какви амортисьори ще са подходящи за тях.
Колата е46 320д купе 2004г
проблемът е, че е много нестабилна, по неравности си тръгва накъдето поиска, а волана трябва постоянно да го контрирам защото и той от неравностите се върти. До скоро бях с 17ки и от най-малити отскоци опираха, сега е с 16 и е малко по-добре.
Амортисьорите мисля, че са заводските и най-вероятно са изпуснали.
Пружините са Eibach.
Въпроса ми е да ли ще си реша проблема само ако сменя амортисьорите или и пружините са заминали.
И какви амортисьори ще са подходящи за тях.
- RagingHornet
- Потребител
-
- Кара: BMW 330Ci
- Мечтае да кара: Много са!
- Детайли за колата: 0-100km/h 5.7 sec.
Re: Амортисьори за спортни пружини
Аз на моята 330ci сложих жълто Koni, на цена е като Sahcs, но може да си регулираш твърдостта. Втвърдих задницата малко повече от предницата и съм много доволен от резултата. Иначе и на другата ми кола Мазда 6 2009 та карам с Кони от 2 години и за момента нямам оплаквания.
Хубаво е да огледаш изцяло окачването защото нестабилно поведение може да дойде от много места, като почнеш от криви гуми, минеш през кофти амортисьори или тампони и и стигнеш до лош реглаж.
Хубаво е да огледаш изцяло окачването защото нестабилно поведение може да дойде от много места, като почнеш от криви гуми, минеш през кофти амортисьори или тампони и и стигнеш до лош реглаж.
2 мнения
• Страница 1 от 1