търся алармаджия

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

търся алармаджия

Мнение от cmdkick » 16 Ное 2015, 23:49

Здравейте колеги,

Е46 2005 2.0Д, не ми работят копчетата на дистанционното (ромбоидния), отключвам я с ключа и централното си работи, копчето до бутона за аварийните също работи. Ходих при ключар и тои сложи ключа на някаква машинка и каза че дистанционото дава добър сигнал и не е от батерията. Като я зех колата работеше много рядко, но доста време насам не е проработвало, а го натискам всеки ден с надеждата да се оправи от само себе си и да не обикалям колата като шанташ :D .

Примам и съвети ако е нещо сравнително просто и бих могъл да се справя сам, иначе ако ме насочите към читав майстор-алармаджия, който прави и е правил такива, ще съм ви благодарен.

Мерси предварително,
Цветан
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M4 Competition

Re: търся алармаджия

Мнение от pivanov » 17 Ное 2015, 0:07

Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 17 Ное 2015, 0:09

забравих да допълня, че пробвах така нареченото обучаване на ключа, но не става нищо или не го правя както трябва, въпреки че съм пробвал 100 пати
Tires are evil - destroy them all ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 17 Ное 2015, 9:08

Попитай колегата Oci,ако си от София мисля че.ще може да ти помогне.има и още колеги дето доста са в час с тези неща.успех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 17 Ное 2015, 10:15

pivanov написа:Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!

щом отключва от бравата и заключва с ключа всички врати значи проблема не е в релетата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325DА touring

Мнение от kkrumov » 17 Ное 2015, 10:46

oci написа:
pivanov написа:Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!

щом отключва от бравата и заключва с ключа всички врати значи проблема не е в релетата.

От опит мога да кажа, че най- вероятния проблем е транспондера или както там се наричаше онази джаджа в ключа :)

разбивач на картери
Аватар
Кара: E36 M40B18 92"
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Olivia9798 » 17 Ное 2015, 10:47

cmdkick написа:Здравейте колеги,

Е46 2005 2.0Д, не ми работят копчетата на дистанционното (ромбоидния), отключвам я с ключа и централното си работи, копчето до бутона за аварийните също работи. Ходих при ключар и тои сложи ключа на някаква машинка и каза че дистанционото дава добър сигнал и не е от батерията. Като я зех колата работеше много рядко, но доста време насам не е проработвало, а го натискам всеки ден с надеждата да се оправи от само себе си и да не обикалям колата като шанташ :D .

Примам и съвети ако е нещо сравнително просто и бих могъл да се справя сам, иначе ако ме насочите към читав майстор-алармаджия, който прави и е правил такива, ще съм ви благодарен.

Мерси предварително,
Цветан

Цветане,здравей.
Почти във всеки град има колеги които могат да ти помогнат,стига да знаем ти от кой си. :)

Назад към E46