търся алармаджия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
търся алармаджия
Здравейте колеги,
Е46 2005 2.0Д, не ми работят копчетата на дистанционното (ромбоидния), отключвам я с ключа и централното си работи, копчето до бутона за аварийните също работи. Ходих при ключар и тои сложи ключа на някаква машинка и каза че дистанционото дава добър сигнал и не е от батерията. Като я зех колата работеше много рядко, но доста време насам не е проработвало, а го натискам всеки ден с надеждата да се оправи от само себе си и да не обикалям колата като шанташ
.
Примам и съвети ако е нещо сравнително просто и бих могъл да се справя сам, иначе ако ме насочите към читав майстор-алармаджия, който прави и е правил такива, ще съм ви благодарен.
Мерси предварително,
Цветан
Е46 2005 2.0Д, не ми работят копчетата на дистанционното (ромбоидния), отключвам я с ключа и централното си работи, копчето до бутона за аварийните също работи. Ходих при ключар и тои сложи ключа на някаква машинка и каза че дистанционото дава добър сигнал и не е от батерията. Като я зех колата работеше много рядко, но доста време насам не е проработвало, а го натискам всеки ден с надеждата да се оправи от само себе си и да не обикалям колата като шанташ

Примам и съвети ако е нещо сравнително просто и бих могъл да се справя сам, иначе ако ме насочите към читав майстор-алармаджия, който прави и е правил такива, ще съм ви благодарен.
Мерси предварително,
Цветан
Tires are evil - destroy them all ...
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Re: търся алармаджия
Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
забравих да допълня, че пробвах така нареченото обучаване на ключа, но не става нищо или не го правя както трябва, въпреки че съм пробвал 100 пати
Tires are evil - destroy them all ...
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Попитай колегата Oci,ако си от София мисля че.ще може да ти помогне.има и още колеги дето доста са в час с тези неща.успех.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
pivanov написа:Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!
щом отключва от бравата и заключва с ключа всички врати значи проблема не е в релетата.
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
oci написа:pivanov написа:Релетата за отключване/заключване има теми, може да потърсиш. Успех!
щом отключва от бравата и заключва с ключа всички врати значи проблема не е в релетата.
От опит мога да кажа, че най- вероятния проблем е транспондера или както там се наричаше онази джаджа в ключа

- Olivia9798
- разбивач на картери
-
- Кара: E36 M40B18 92"
- Мечтае да кара: Z8
cmdkick написа:Здравейте колеги,
Е46 2005 2.0Д, не ми работят копчетата на дистанционното (ромбоидния), отключвам я с ключа и централното си работи, копчето до бутона за аварийните също работи. Ходих при ключар и тои сложи ключа на някаква машинка и каза че дистанционото дава добър сигнал и не е от батерията. Като я зех колата работеше много рядко, но доста време насам не е проработвало, а го натискам всеки ден с надеждата да се оправи от само себе си и да не обикалям колата като шанташ.
Мерси предварително,
Цветан
Цветане,здравей.
Почти във всеки град има колеги които могат да ти помогнат,стига да знаем ти от кой си.

7 мнения
• Страница 1 от 1