пуши бяло и това си е
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: пуши бяло и това си е
така значи аз сам Сашо с шницелите 19 ки. И наи дългият ъпдеит в историята
. заблуден бях от някои "маистори" че колата има чип, оказасе че няма след като колегата Dimitroff ГОЛЕМЕЕ
я покара, сега колата се държи чудесно. оказасе че имам и една диуза за правене и тогава ще видиме за пушенето сега пропушва във високите малко. определено нищо общо със преди. колата е по адекватна мотора работи много по тихо абе само ++++ за Dimitroff 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Пропушването във високите - какъв цвят е пушека ?
Предполагам се дължи на дюзата на 1ви цилиндър, за която ти споменах, че ще правиш скоро...другия вариант е дебитомера (него ще го видим някой път в движение как се държи).

Предполагам се дължи на дюзата на 1ви цилиндър, за която ти споменах, че ще правиш скоро...другия вариант е дебитомера (него ще го видим някой път в движение как се държи).

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI

- Дидо5
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- Мечтае да кара: BMW Е64
- Детайли за колата: Чип тунинг
Re: пуши бяло и товасие
aleke написа:дилемата е голямамаи ще трябва да се криеме докато не ни загреят колите
Ужассссссс и моята е така,паля искарвам я от гаража затварям вратите потеглям прави един облак

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Aко хванеш да прочетеш темата от началото ще ти стане ясно какви са възможните опции 

така да обопщим. преди ъбдеита две от диузите показваха 0.00 като нови според някои маистори
а другите две имаха някакви стоиности. след смяната на софта показаха съвсем друи стоиности. моят софт беше от както е кола вече се беше збабил. какви са + те спря да пуши работи усезаемо по тихо и по равномерно, минуси няма. моито мнение които има такъв проблем и няма липси на масло и антифриз да си софтне комп, вече споменах кои ми го направи такаче вие си решавате
още едно ГОЛЯМО мерси 

- Дидо5
- Потребител
-
Dimitroff написа:Aко хванеш да прочетеш темата от началото ще ти стане ясно какви са възможните опции
Бях го направил преди да пиша,но не прочетох коментар по конкретен проблем.Опциите бяха няколко

- Дидо5
- Потребител
-
aleke написа:така да обопщим. преди ъбдеита две от диузите показваха 0.00 като нови според някои маисториа другите две имаха някакви стоиности. след смяната на софта показаха съвсем друи стоиности. моят софт беше от както е кола вече се беше збабил. какви са + те спря да пуши работи усезаемо по тихо и по равномерно, минуси няма. моито мнение които има такъв проблем и няма липси на масло и антифриз да си софтне комп, вече споменах кои ми го направи такаче вие си решавате
още едно ГОЛЯМО мерси
Е това е друго нещо,благодаря за анализа
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Здравейте!
Чел съм темата, но някои неща можах да разбера. Ако е спукан ЕГР охладителя колата пуши бяло - постоянно ли го прави? На мен ми се вижда логично да е постоянно, независимо дали колата е студена или загряла.
В моя случай белия пушек започва около минута след запалване и продължава докато излезе от синия сектор. Логично ми се вижда да е конденз, но сякаш е доста гъст пушека. Може ли да е от катализатори? При мен някога са сменяни с някакви неоригинални.
P.S. Не е от свещи или реле, нито от дюзи.
Чел съм темата, но някои неща можах да разбера. Ако е спукан ЕГР охладителя колата пуши бяло - постоянно ли го прави? На мен ми се вижда логично да е постоянно, независимо дали колата е студена или загряла.
В моя случай белия пушек започва около минута след запалване и продължава докато излезе от синия сектор. Логично ми се вижда да е конденз, но сякаш е доста гъст пушека. Може ли да е от катализатори? При мен някога са сменяни с някакви неоригинални.
P.S. Не е от свещи или реле, нито от дюзи.
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги от месец имам тази количка 320д 150кс 2003г фацелифт седан 6 скорости.
Този проблем го имам и аз пуши бяло и мирише лошо не на нафта или нещо изгоряло а по скоро задушлива миризма не мога да я опиша , но и няма как да дам да я помиришете аз съм от Балчик.
Така си пуши докато не загрее или по скоро докато не излезе стрелката от синия сектор , но при мен и докато е студена ми предърпва мейду 1800-2000 оборота и като почне така да прави като натисна малко повече педала на гаста и се оправя предърпването това го прави на втора трета скорост.... На диагностика нищо дюзите били добре после и ръчно ги мери майстора пак каза ,че са добре.... 4 сменени свещи филтри масла антифриз и преди и след смяната същата работа...
И сега чакам да измери компресията на двигателя при студено положение там цилиндри ала бала по главата от една седмица . но още не е измерил и реших да пиша тук защото на него му се струва невъзможно да се оправи от смяната или ъпдате на софтуера и да спре пушенето......
Какво е главното решение на този проблем ? Прочетох 2 пъти темата и то много добре и всеки казва различни неща . Да вметна ,че не харчи антифриз или поне до сега масло също.
Голям срам е наистина това пушене а и не само не е комфортно с тази миризма ....
Този проблем го имам и аз пуши бяло и мирише лошо не на нафта или нещо изгоряло а по скоро задушлива миризма не мога да я опиша , но и няма как да дам да я помиришете аз съм от Балчик.
Така си пуши докато не загрее или по скоро докато не излезе стрелката от синия сектор , но при мен и докато е студена ми предърпва мейду 1800-2000 оборота и като почне така да прави като натисна малко повече педала на гаста и се оправя предърпването това го прави на втора трета скорост.... На диагностика нищо дюзите били добре после и ръчно ги мери майстора пак каза ,че са добре.... 4 сменени свещи филтри масла антифриз и преди и след смяната същата работа...
И сега чакам да измери компресията на двигателя при студено положение там цилиндри ала бала по главата от една седмица . но още не е измерил и реших да пиша тук защото на него му се струва невъзможно да се оправи от смяната или ъпдате на софтуера и да спре пушенето......
Какво е главното решение на този проблем ? Прочетох 2 пъти темата и то много добре и всеки казва различни неща . Да вметна ,че не харчи антифриз или поне до сега масло също.
Голям срам е наистина това пушене а и не само не е комфортно с тази миризма ....

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4