Ремонт механизми врати - брава...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ремонт механизми врати - брава...
Днес с пълен ужас при опит да си вляза през шофьорската врата установих че колкото и да опъвам дръжката до счупване - вратата не се отваря
Къде мога да я закарам във Варна?
Ходих до автоключаря - денонощния до Кауфланд - но ме отпрати с думите че централното закл. работи - ключалката работи..всичко технически работи...просто механизма на бравата отказва да я оключи и той не се занимавал такива тенекеджийски работи.
Адски тъпо е да влизам през пасежрското място

Къде мога да я закарам във Варна?
Ходих до автоключаря - денонощния до Кауфланд - но ме отпрати с думите че централното закл. работи - ключалката работи..всичко технически работи...просто механизма на бравата отказва да я оключи и той не се занимавал такива тенекеджийски работи.
Адски тъпо е да влизам през пасежрското място

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- tcetzo
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D с ремап :)
- Мечтае да кара: Цял живот с ремап :)
- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Re: Ремонт механизми врати - брава...
И най-тъпото е, че само жило не се продава, а върви в комплект с бравата - към 90 кинта. Моето жило направо се беше скъсало и се налага да го побългарявам. Търси си директно от някоя морга.
Поздрави.
Поздрави.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Ремонт механизми врати - брава...
Доколкото чета от другата тема на колегите от Е46фанатикс май само външната дръжка не им се е отваряла - а при мен и от вътре не се отваря и от бутона - тънкия е издърпан и от никъде шофьорската врата не се отваря.
Аз да тръгна да разглобявам - във вратата има вата после една пластмасова кора със смола - еърбег и кабелаци за тонколоната и ел.стъклото - ел. огледалото с отопление....въобще лудница ще е два часа разглобяване.
Аз имам чувството че се заключи някакъв чоп като защитата за деца на задните врати. Защото сега шофьорската врата е като заварена - не помръдва и 1 мм. като дърпам да отварям и отвътре малката метална дръжчица и отвън дългата едновременно опънати и пак не помръдва и мм. да се отвори.
Аз да тръгна да разглобявам - във вратата има вата после една пластмасова кора със смола - еърбег и кабелаци за тонколоната и ел.стъклото - ел. огледалото с отопление....въобще лудница ще е два часа разглобяване.
Аз имам чувството че се заключи някакъв чоп като защитата за деца на задните врати. Защото сега шофьорската врата е като заварена - не помръдва и 1 мм. като дърпам да отварям и отвътре малката метална дръжчица и отвън дългата едновременно опънати и пак не помръдва и мм. да се отвори.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
4 мнения
• Страница 1 от 1