Помпа пръскалки преден прозорец
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Помпа пръскалки преден прозорец
Здравейте колеги !
Днес пътувах в зверски дъжд и помпата за предното стъкло ( за течността на чистачки ) спря да работи .
Отворих капака , нищо не се чува . Толкова силен дъжд, че буксата беше прогизнала .
Дайте идея от къде да почвам да търся проблема , от бушоните или директно помпа ?
Също и да ме упътите от къде да я издиря ? Кой знае в дару кар колко пари ще искат
Днес пътувах в зверски дъжд и помпата за предното стъкло ( за течността на чистачки ) спря да работи .
Отворих капака , нищо не се чува . Толкова силен дъжд, че буксата беше прогизнала .
Дайте идея от къде да почвам да търся проблема , от бушоните или директно помпа ?

Също и да ме упътите от къде да я издиря ? Кой знае в дару кар колко пари ще искат

- krasigarchev
- Потребител
-
- Кара: BMW E91 320d
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Помпа пръскалки преден прозорец
Колега мога да ти предложа помпа поши ми на лично или потърси във facebook: toppartsbg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
philipz написа:Здравейте колеги !
Дайте идея от къде да почвам да търся проблема , от бушоните или директно помпа ?![]()
Потърси в моргата
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Въобще не се занимавай с морги, има ги нови на смешни пари
http://www.dbk-dimitrov.com/d-%D0%BF%D0 ... -1J5955651
http://www.autopower.bg/%D0%BF%D0%BE%D0 ... 2c127.html

http://www.dbk-dimitrov.com/d-%D0%BF%D0 ... -1J5955651
http://www.autopower.bg/%D0%BF%D0%BE%D0 ... 2c127.html

- philipz
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви колеги
Така и така ще го свалям , нещо сменя ли се покрай него ?
Предполагам ,че щом не го чувам да работи ,помпата ще да е проблема, то няма какво друго да е .

Така и така ще го свалям , нещо сменя ли се покрай него ?
Предполагам ,че щом не го чувам да работи ,помпата ще да е проблема, то няма какво друго да е .
- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Колега, няма какво да се чудиш. Нова по спомен беше около 25 лева. Аз преди време като ми изгоря моята бях взел една втора ръка. 10 кинта
. Ако ти се занимава свали си казанчето, че моето беше мръсно и го свалих за да го лъсна. Сменяш и си пушка. Има един o-ринг гумен в който влиза оная пи*ка на помпичката, който явно с времето се поебава и започва да сълзи от него. Аз така 5 литра течност изгубих за една вечер. Така че виж и той дали не е за смяна. Няма нищо сложно.
Поздрави

Поздрави

- philipz
- младши ентусиаст
-
Всичките бушони ги проверих с мултицет , работят . От помпата е , разглобих казанчето и го зачистих , филтърчетата на двете помпи ( стъкло предно и фарове в отлично състояние ) .
Снадката , където се връзва помпичката за фаровете ( едно пластмасово бяло,което е на тръбата към пръскалките на фароветея ) искам да го сменя , дайте идея от къде да го намеря или уплътня по някакъв начин , че по спомен от там губеше течност и махнах помпата , която беше и изгоряла и тя

Снадката , където се връзва помпичката за фаровете ( едно пластмасово бяло,което е на тръбата към пръскалките на фароветея ) искам да го сменя , дайте идея от къде да го намеря или уплътня по някакъв начин , че по спомен от там губеше течност и махнах помпата , която беше и изгоряла и тя

7 мнения
• Страница 1 от 1