Проблем с паленето на е 46 320 дизел 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с паленето на е 46 320 дизел 136
Здравей те имам нужда от помощ колата ми от извесно време не иска да пали сутрин ,като запали цялата се тресе и си търси цилиндрите
като се успокои не иска да вдигне повече от 2000 оборота и пуши гъст син дим и мирише на сурова нафта след 5-10 минути се оправя и няма никакви проблеми след това карах я на какви ли не сервизи и никакъв резултат нищо не могат да разберат .Благодаря ви предварително
като се успокои не иска да вдигне повече от 2000 оборота и пуши гъст син дим и мирише на сурова нафта след 5-10 минути се оправя и няма никакви проблеми след това карах я на какви ли не сервизи и никакъв резултат нищо не могат да разберат .Благодаря ви предварително
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Проблем с паленето на е 46 320 дизел 136
Не си правите труда да потърсите правилния форум, камоли да ползвате търсчачката... Одобрих темата за добре дошъл във форума, но проблемът вероятно е от помпата, за която има доста изписано.
Never mistake motion for action...
Re: Проблем с паленето на е 46 320 дизел 136
violeta написа:Здравей те имам нужда от помощ колата ми от извесно време не иска да пали сутрин ,като запали цялата се тресе и си търси цилиндрите
Задрало авансово бутало в помпата

3 мнения
• Страница 1 от 1