несвети лампата за маслото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

несвети лампата за маслото

Мнение от dido_e46d » 11 Авг 2015, 17:30

здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем :confused: :confused: :confused: благодаря предварително

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120D

Re: несвети лампата за маслото

Мнение от alexignatov » 12 Авг 2015, 8:54

а на теста на таблото свети ли

Потребител
Аватар

Мнение от dido_e46d » 13 Авг 2015, 1:47

alexignatov написа:а на теста на таблото свети ли

несам пробвал заштото незнам как се прави, но ссменях цялото табло с друго но сащия резултат :confused: закачах на диагностика но забравих даги питам и сега сам в италия и малко мее страх дая карам так.секи ден проверявам нивото на маслото но несе променя,стои постояно в нормалното

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 14 Авг 2015, 13:08

dido_e46d написа:здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем :confused: :confused: :confused: благодаря предварително

При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

Потребител
Аватар

Мнение от dido_e46d » 14 Авг 2015, 23:25

MORSKIa написа:
dido_e46d написа:здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем :confused: :confused: :confused: благодаря предварително

При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......[/qu

колега можеш ли да ми обесниш каде даго тарся този датчик,то е ясно че е отдоло но каде по точно.надявам се и моята букса дасая забраи ли иначеее ПРОБЛЕМЧЕ :mhihi: :D :roll:

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от Dodobg23 » 20 Авг 2015, 18:58

Вероятно не ти работи датчика за нивото на маслото и са изтръгнали диода от таблото! Особено, ако си купил колата от Дупница!!! Отвори си таблото и погледни.

Потребител
Аватар

Мнение от dido_e46d » 23 Авг 2015, 23:31

сменях таблото с друго но сащтото,пак не свети :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 26 Авг 2015, 15:51

dido_e46d написа:
MORSKIa написа:

При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......[/qu

колега можеш ли да ми обесниш каде даго тарся този датчик,то е ясно че е отдоло но каде по точно.надявам се и моята букса дасая забраи ли иначеее ПРОБЛЕМЧЕ :mhihi: :D :roll:

това е за налягането на маслото (позиция 7), При мен тук не бяха закачили кабела: http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3322

а това е за нивото на маслото (позиция 17): http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3309
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

Потребител
Аватар

Мнение от dido_e46d » 26 Авг 2015, 21:05

благодаря колега,щте проверя и щте пиша веднага :yes:

Назад към E46