Въпрос за климатик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Въпрос за климатик
Здравейте колеги,
Имам следният въпрос. Когато климатика е пуснат се вижда ясно магнитната ролка кога захапва и кога не. Докато работи то тя ту се върти ту спира и така на интервали което е нормален работен режим. Странното е че в интервалите когато спира то ролката не спира да се върти ами започва да прави леки завъртания на обратно. После като захапе си върти ок и на следващия интервал пак така. когато е изключен климатика няма никакво движение. Климатика си духа студено и си е супер но това нормално ли е и повод за притеснение ли е?
Имам следният въпрос. Когато климатика е пуснат се вижда ясно магнитната ролка кога захапва и кога не. Докато работи то тя ту се върти ту спира и така на интервали което е нормален работен режим. Странното е че в интервалите когато спира то ролката не спира да се върти ами започва да прави леки завъртания на обратно. После като захапе си върти ок и на следващия интервал пак така. когато е изключен климатика няма никакво движение. Климатика си духа студено и си е супер но това нормално ли е и повод за притеснение ли е?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос за климатик
mistyrain написа:Здравейте колеги,
При твоя компресор е нормално просто се е износил и затова връща. Прочети и аз съм писал за този проблем в доста теми ти с роторен компресор сейко сейки
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Re: Въпрос за климатик
Златен си Oci,
Явно не съм търсил като хората, че не успях да намеря.
Мерси пак.
Явно не съм търсил като хората, че не успях да намеря.
Мерси пак.
3 мнения
• Страница 1 от 1