Въпрос за климатик

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Въпрос за климатик

Мнение от mistyrain » 25 Юни 2015, 14:06

Здравейте колеги,

Имам следният въпрос. Когато климатика е пуснат се вижда ясно магнитната ролка кога захапва и кога не. Докато работи то тя ту се върти ту спира и така на интервали което е нормален работен режим. Странното е че в интервалите когато спира то ролката не спира да се върти ами започва да прави леки завъртания на обратно. После като захапе си върти ок и на следващия интервал пак така. когато е изключен климатика няма никакво движение. Климатика си духа студено и си е супер но това нормално ли е и повод за притеснение ли е?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Въпрос за климатик

Мнение от oci » 25 Юни 2015, 18:45

mistyrain написа:Здравейте колеги,

Имам следният въпрос. Когато климатика е пуснат се вижда ясно магнитната ролка кога захапва и кога не. Докато работи то тя ту се върти ту спира и така на интервали което е нормален работен режим. Странното е че в интервалите когато спира то ролката не спира да се върти ами започва да прави леки завъртания на обратно. После като захапе си върти ок и на следващия интервал пак така. когато е изключен климатика няма никакво движение. Климатика си духа студено и си е супер но това нормално ли е и повод за притеснение ли е?

При твоя компресор е нормално просто се е износил и затова връща. Прочети и аз съм писал за този проблем в доста теми ти с роторен компресор сейко сейки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Re: Въпрос за климатик

Мнение от mistyrain » 26 Юни 2015, 8:29

Златен си Oci,

Явно не съм търсил като хората, че не успях да намеря.

Мерси пак.

Назад към E46