Превенция срещу кражба на колите ни
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Re: Превенция срещу кражба на колите ни
Koлега , крадат всякакви коли , независимо ,че са застраховани . Крадат просто каквато поръчка имат , в случая на нашите коли , надали е за препродажба на кола , ами за частите.
Колеги , от всички коментари по-горе разбрах ,че според вас е абсолютно безсмислено да си давам парите за каквото и да е било.
Колата ми има каско , както и гараж , но не винаги тази кола стои в този гараж , не съм и чак такъв роб. Просто си харесвам колата . Това е . Не искам и да се занимавам със застрахователите , защото знам каква мъка е .Преоценки , никога не дават застрахованата сума .
Благодаря ви на всички за изказаното мнение ! Извода е ,че срещу професионалистите не мога да се боря.Дано поне късмет да имам. Лека вечер на всички

Колеги , от всички коментари по-горе разбрах ,че според вас е абсолютно безсмислено да си давам парите за каквото и да е било.
Колата ми има каско , както и гараж , но не винаги тази кола стои в този гараж , не съм и чак такъв роб. Просто си харесвам колата . Това е . Не искам и да се занимавам със застрахователите , защото знам каква мъка е .Преоценки , никога не дават застрахованата сума .
Благодаря ви на всички за изказаното мнение ! Извода е ,че срещу професионалистите не мога да се боря.Дано поне късмет да имам. Лека вечер на всички

- guBaHeTo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: BMW M5 или M3
- Детайли за колата: 320d, 6 speed, 2003, 150 P.S.
525d LCI
oci написа:guBaHeTo написа:dpopov написа:Мтел мисля, че предлагаха некав GPS да се сложи на колата и да се следи постоянно. Не знам някой да го е правил, ама не е изброено от по-горните колеги..
Единствено нещо такова може би, ще им се отрази на джамбазите. Всичко останало е безполезно срещу тях...
Пари на вятъра бият му тапата докато го намерят и после просто с чукаили му махат батерията
Колега, колко от джамбазите с качването в колата ти ще търсят GPS предавател в е46?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
guBaHeTo написа:oci написа:guBaHeTo написа:dpopov написа:Мтел мисля, че предлагаха некав GPS да се сложи на колата и да се следи постоянно. Не знам някой да го е правил, ама не е изброено от по-горните колеги..
Единствено нещо такова може би, ще им се отрази на джамбазите. Всичко останало е безполезно срещу тях...
Пари на вятъра бият му тапата докато го намерят и после просто с чукаили му махат батерията
Колега, колко от джамбазите с качването в колата ти ще търсят GPS предавател в е46?
Освен ако познаваш такива да ги питаш

според мен ако е професионалист и не му се лежи в затвора ще използва всякакви методи. Има е46-цифри по-скъпи и от някои е60 и е90.
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
С качването те заглушават сигнала. След това спокойно си действат. Така, че гаранция няма никога...освен ако не спим в автомобилите си...то и тогава пак няма гаранция.. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
red_bull92 написа:Друг добър вариант е да сложиш бомба в колата и да изчакаш крадците да я откарат в редовната дестинация някой гараж в някое забутано село и там да взривиш колата. При 2,3 смъртни случая на джамбази ще се предотврати напълно кражбата на коли

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Maxmadness написа:red_bull92 написа:Друг добър вариант е да сложиш бомба в колата и да изчакаш крадците да я откарат в редовната дестинация някой гараж в някое забутано село и там да взривиш колата. При 2,3 смъртни случая на джамбази ще се предотврати напълно кражбата на коли
![]()
Цар си батко !
Евала най-добре на площада и разстрел

Докато изскачат всеки ден по една морга и никой не ги проверява, кражбите ще продължават в крайна сметка такава ни е държавата има закони и правила ама няма кой да ги прилага и спазва

Последна промяна oci на 25 Юни 2015, 0:54, променена общо 1 път
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
oci написа:Maxmadness написа:red_bull92 написа:Друг добър вариант е да сложиш бомба в колата и да изчакаш крадците да я откарат в редовната дестинация някой гараж в някое забутано село и там да взривиш колата. При 2,3 смъртни случая на джамбази ще се предотврати напълно кражбата на коли
![]()
Цар си батко !
Евала най-добре на площада и разстрел![]()
Докато изскачат всеки ден по една мога и никой не ги проверява, кражбите ще продължават в крайна сметка такава ни е държавата има закони и правила ама няма кой да ги прилага и спазва
На мен идеята наистина ми хареса

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2