2002 320d не пали!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
2002 320d не пали!
Здравей те колеги, имам следният проблем. Вчера изкарах колата запали си всичко точно. Тръгнах на път и на бензиностанцията ми направи този проблем: Колата дава на контакт но не пали връщам ключа завъртам и пали. Оставих я на паркинг цял ден и вечерта когато трябваше отново да потегля пак същия проблем обаче след връщане на ключа и повторен опит таблото не светна тоест никаква индикация като уреди, лампи и пр. стартерът си върти, но колата не пали. Днес търсих кабели прекъснати но уви нищо не намерих вързах токоизправителя към акумулатора и показа 10 волта. След няколко секунди се появиха лампите на таблото реших, че е акумулатора сложих зареден но пак не светнаха.
На реда с бушони от номер 22 до 34 не идва никакъв ток!!! Когато дам от главния бушон 60А на някои от тези бушони таблото светва и колата пали когато махна моста изгасва веднага.
Благодаря предварително за помощта!

На реда с бушони от номер 22 до 34 не идва никакъв ток!!! Когато дам от главния бушон 60А на някои от тези бушони таблото светва и колата пали когато махна моста изгасва веднага.
Благодаря предварително за помощта!

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: 2002 320d не пали!
darko_mz написа:Здравей те колеги, имам следният проблем. Вчера изкарах колата запали си всичко точно. Тръгнах на път и на бензиностанцията ми направи този проблем: Колата дава на контакт но не пали връщам ключа завъртам и пали. Оставих я на паркинг цял ден и вечерта когато трябваше отново да потегля пак същия проблем обаче след връщане на ключа и повторен опит таблото не светна тоест никаква индикация като уреди, лампи и пр. стартерът си върти, но колата не пали. Днес търсих кабели прекъснати но уви нищо не намерих вързах токоизправителя към акумулатора и показа 10 волта. След няколко секунди се появиха лампите на таблото реших, че е акумулатора сложих зареден но пак не светнаха.
Благодаря предварително за помощта!![]()
![]()
Клеморед
2 мнения
• Страница 1 от 1