Помощ E46 compact 316 ti N42 загуба на мощност !!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ E46 compact 316 ti N42 загуба на мощност !!!!
Първо здравейте !
В понеделник си тръгвам за работа нормално Обаче на един стоп съм спрял и почнаха мъките тръгвам аз на първа всичко ок бам втора и колата заби
викам си нещо съединителя обърках и си карам нормално без да мъча колата. Излизам извънградско и пред мене коли и викам ще бягам от пета на трета и опааааа тва не е мойта кола няма сили милата между 2000 и 4000 ооборота нямя никой ! На първа не се усеща да има проблем !
Закачат я на диагностика показа някви грешки пича ги затри и вика качвай се и газ да видим кво ще изкара ! Качвам се аз и газ на четвърта повече от 140 неще и се връщам в сервиза закача го пича и дословно ви пиша кво вика компа
2850-водещ датчик за управление на хода на клапаните грешка в комуникацията
2852-еталонен датчик за управление на хода на клапаните грешка в комуникацията
2865-защита от претоварване управление хода на клапана максимална стойност недостигната
,783-първата цифра не е излезнала на снимкаат но гласи --- Разходомер за въздух с горещ филм над гранична стойност
майстора вика бахти странните грешки
Колата пали на четвърт не пуши не тресе сама дето загуби силица което никак не е малко
имам я над година нямал съм никакви проблеми до сега
Ако някой е имал поодобен проблем моля да помогне или някой да даде насоки,че ми се къса сърцето !
Предварително благодаря !
В понеделник си тръгвам за работа нормално Обаче на един стоп съм спрял и почнаха мъките тръгвам аз на първа всичко ок бам втора и колата заби
викам си нещо съединителя обърках и си карам нормално без да мъча колата. Излизам извънградско и пред мене коли и викам ще бягам от пета на трета и опааааа тва не е мойта кола няма сили милата между 2000 и 4000 ооборота нямя никой ! На първа не се усеща да има проблем !
Закачат я на диагностика показа някви грешки пича ги затри и вика качвай се и газ да видим кво ще изкара ! Качвам се аз и газ на четвърта повече от 140 неще и се връщам в сервиза закача го пича и дословно ви пиша кво вика компа
2850-водещ датчик за управление на хода на клапаните грешка в комуникацията
2852-еталонен датчик за управление на хода на клапаните грешка в комуникацията
2865-защита от претоварване управление хода на клапана максимална стойност недостигната
,783-първата цифра не е излезнала на снимкаат но гласи --- Разходомер за въздух с горещ филм над гранична стойност
майстора вика бахти странните грешки
Колата пали на четвърт не пуши не тресе сама дето загуби силица което никак не е малко
имам я над година нямал съм никакви проблеми до сега
Ако някой е имал поодобен проблем моля да помогне или някой да даде насоки,че ми се къса сърцето !
Предварително благодаря !
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Помощ E46 compact 316 ti N42 загуба на мощност !!!!
Общо взето клониш към валвтроник...
Датчика на ввт (първо му провери буксата да не я е намасларил и стискай палци да е тя
) , мотор на валвтроника или модула за управление. Може и от други неща да са, та по-добре я закарай на някой дето е по-на ти, най-малкото с диагностиката...

Датчика на ввт (първо му провери буксата да не я е намасларил и стискай палци да е тя

Ubi dubium, ibi libertas
мерси това ще е първото нещо което ще направя за деня
проблема е решен !
компа на валвотроника - 100 лева втора ръка ! и отново е мойта кола !)
компа на валвотроника - 100 лева втора ръка ! и отново е мойта кола !)
Пак умря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
5 мнения
• Страница 1 от 1