много ниски обороти на D и на R
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
много ниски обороти на D и на R
Здравейте колеги,имам много дразнещ проблем. Най често при загрял мотор ,когато колата е на D или на R и съм спрял с натисната спирачка или се движа съвсем леко оборотите падат под 500 и мотора се тресе доста здраво. На P и на N тоя проблем го няма,оборотите са заковани на 800. колата е с м43 на 156 к км с нови свещи,бубина и маф сензор,вакумите са окей,проверено е със спрей.моторчето за празния ход е чистено. нов вентил за картерните газове/неоригинален/ колата е закачана на диагностика и няма грешки записани,но грубите стойности на цилиндрите не са на нула.
Някой имал ли е подобен проблем,защото през търсачката не намерих нищо. Дайте идеи!
П>С. Колата има ряз още от ниските,няма замисляне при тръгване
Някой имал ли е подобен проблем,защото през търсачката не намерих нищо. Дайте идеи!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: много ниски обороти на D и на R
magareto_yori написа:Здравейте колеги,имам много дразнещ проблем. Най често при загрял мотор ,когато колата е на D или на R и съм спрял с натисната спирачка или се движа съвсем леко оборотите падат под 500 и мотора се тресе доста здраво. На P и на N тоя проблем го няма,оборотите са заковани на 800. колата е с м43 на 156 к км с нови свещи,бубина и маф сензор,вакумите са окей,проверено е със спрей.моторчето за празния ход е чистено. нов вентил за картерните газове/неоригинален/ колата е закачана на диагностика и няма грешки записани,но грубите стойности на цилиндрите не са на нула.
Колега, какво е цифровото изражение на стойностите.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
Колега,данните варират на всички цилиндри.понякога всички без 2 са на 0.втори цилиндър е най-зле винаги,като понякога е извън стойностите.другите са винаги в границите.ще направя снимки днес на стойностите като е на скорост и на паркинг
- magareto_yori
- ентусиаст
-
най-накрая ми остана време,ето и данните
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1