330D Върти, но не пали.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
330D Върти, но не пали.
Здравейте. За 3ти път ми се случва следното - вечер се прибирам към 9ч., колата си я паркирам пред нас всичко е ОК. На другия ден тръгвам да паля, върти яко, но не пали, дори не помръдва стрелката на оборотомера. Разкачих маркучите от филтъра, дадох на контакт и си пуска нафта, помпата работи. Предните два пъти пак същото, не пали, но я бях оставил около 4-5 часа и на следващата проба запали, но след дълго въртене. Светва ми оранжевия удивителен и DSC-то след като върти 4-5 секунди и не запали. Колата е 330д 184 к.с. Нямам човек в момента да дойде да я закачи да види какви грешки дава. Някакви съвети?
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
Re: 330D Върти, но не пали.
Пичове, закачих колата на компютъра... Излезе датчик за положението на коляновия вал... Може ли някой да ми каже къде точно се намира, ще мога ли сам да го сменя? Понеже не искам да дърпам колата до сервиза.
- ivomek
- Потребител
-
- Кара: e46;баничарка;скутер
- Мечтае да кара: нещо което не се чупи
карам 320 бензинка пали когато си поиска оказа се датчик на коляновия вал.сега пали безотказно.
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте. Дойде майстора, разклати датчика и колата запали. Отидох, купих нов, сменихме го и колата е пушка вече.
4 мнения
• Страница 1 от 1