Мулти волан - подвързване ????

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мулти волан - подвързване ????

Мнение от KOVKO » 27 Мар 2015, 0:46

Колеги, знам, че ще бъда критикуван, но се убих от ровене и не намерих нищо свързано, точно с моя проблем!
Смених си четирилъчевият обикновен волан (е46 2001г. 320д) без мулти със трилъчев с мулти. С мулти медия съм и искам да мога да я управлявам от волана!
Момчето, което ми продаде мулти медията спомена, че трябва да си подвържа някакъв БУС кабел и всичко ще е ОК!
Прочетох няколко теми, но те са или за смяна на стар четирилъчев мулти със трилъчев мулти или са за подвързване на темпомат!
Интересува ме конкретно да си подвържа осветлението на бутоните на волана и функционирането им!
Ако някой има по-обстойно обяснение и пример относно двете интересуващи ме неща, ще съм му много благодарен!
Гледах и клип за подвързване на мулти волан и темпомат, но се обърках от многото кабели!
Ако някой има клип или снимки, ще го черпя! Уж не било много сложно, но все пак, око да види!
Благодаря предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: Мулти волан - подвързване ????

Мнение от ka4i » 29 Мар 2015, 14:01

Може би имаш предвид свързване, а не подвързване. Не знам от къде си, но ако си от София се свържи с колегата Oci!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 29 Мар 2015, 14:10

https://www.youtube.com/watch?v=UANIDdz4H8s по-подробен от този клип едва ли ще даде някой.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от KOVKO » 30 Мар 2015, 14:42

Хиляди благодарности, колега! След този клип, няма как да не стане! :)

Назад към E46