Проблем с МК4 четец

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Re: Проблем с МК4 четец

Мнение от ico83 » 22 Мар 2015, 21:29

JTD написа:
sub_eleven написа:Jtd, исках да ти пратя ЛС да питам дали поръча, казва ми че не съществуваш като потребител. Свържи се с някой администратор да видиш какво се случва, покрай онзи бан да не са прецакали нещо?

Ами преди 3 дни получих ЛС от колегата dr.peshev пак заради тази тема.
Но ще питам. Мерси.
Аз още не съм решил проблема. Вече над 1 месец си карам без диск в системата, защото и без това навигацията по принцип не ми трябва, но ме дразни нещо в колата да не работи и за това ще трябва да намеря начин да го реша този проблем. А някак си не ми се дават за сега 300+ лв. за друг МК4 модул.
Явно има разлика и в самата оптика, защото има такива с черен капак и такива с бял такъв. Нещо се споменават и версии 3.5 и 4х, но някак си не намерих инфо каква е разликата освен, че едната се води с едно съпротивление, а другата с две.

преди време имах същия проблем, смених оптиката с такава от мой приятел и всичко се оправи, но беше само за проба и трябваше да я върна(беше с черна оптика и така го дават за DVD до колкото намерих инфо) и си поръчах от Китай за около 40лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 23 Мар 2015, 18:16

Модела на механиката се вижда отгоре. Има лепенка на която пише коя версия е. Това има значение само ако ще сменяте само оптиката.
Номера който съм дал е за цялата механика с оптика и всичко, само да се извади старата, слага се новата и готово - plug and play.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Мар 2015, 20:54

ico83 написа:и си поръчах от Китай за около 40лв

а смени ли я :) ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от ico83 » 28 Мар 2015, 21:44

sub_eleven написа:
ico83 написа:и си поръчах от Китай за около 40лв

а смени ли я :) ?

не, преди да дойде продадох колата, а след като писах на колегата се оказа, че са ми пратили не за МК4, а за МК3 и сега си имам за новата кола ако сдаде багажа накой ден

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA '09
Мечтае да кара: ново БМВ

Мнение от batvlady79 » 28 Мар 2015, 23:48

Да не пускам отделна тема - това с оптиката влияе ли на сигнала ? На мен отскоро изобщо не ми вади образ, а само премигва екрана...С диск и без диск, все едно е. Четох някъде из чуждите форуми, че може да е от лазера, вярно ли е това или е индивидуално всичко ?
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 29 Мар 2015, 2:07

batvlady79 написа:Да не пускам отделна тема - това с оптиката влияе ли на сигнала ? На мен отскоро изобщо не ми вади образ, а само премигва екрана...С диск и без диск, все едно е. Четох някъде из чуждите форуми, че може да е от лазера, вярно ли е това или е индивидуално всичко ?

Няма общо с оптиката и механиката дори.

Предишна

Назад към E46