Е46 странен проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Е46 странен проблем
Интересното беше вчера след обяд сутринта си направи всичките магарии и взех дебитомера да пробвам дали не е от него тръгвам си вечерта от работа без да слагам новия дебитомера завърта ключа и всичко си беше на ред възможно ли е да е от някои датчик
Е46 странен проблем
Здравейте колеги карам е46 м54б22 на газ и имам следният проблем сутрин колата докато е студена се разклаща умерено и когато подам газ първо леко заглъхва след това вдига оборотите и леко насича в момента в който температурата мине първата бяла черта или обърна на газ всичко свършва няма и следа от проблемите понякога вади грешки свързани с дебитомер и мисфайъри на 1-ви или 3-ти цилиндър мерих компресия 12.2 на 6-те цилиндъра смених 4 от 6 бобини са чисто нови на беру 6 чисто нови свещи 4-тири полюсни иридиеви нов клапан подкартерни газове заедно с 5-те маркуча чистих дросел сложих нов о пръстен чистих диса с нова гарнитура гарнитурите на смукателя са нови и те и така поне си мисля че съм разрешил проблема с евентуален въздух който не трябва да го има и продължава казаха ми че може да са клапани но на мен ми се вижда малко вероятно

Re: Е46 странен проблем
Дебитомера е много вероятна причина ... Моята при първо палене за деня,преди да е загряла,при по рязко подаване на газ никаква реакция от колата и няколко секунди по-късно тръгва да набира.Като загрее и обърне на газ изчезваше проблема.Нов дебитомер и всичко се оправи 

3 мнения
• Страница 1 от 1