325xi 2004
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
325xi 2004
здравейте колеги наскоро се сдобих с едно бмв 325хи 2004 автомат много съм доволен но заради тъпите ни хора в кат шумен се наложи да разглобя филтъра филтърната кутия и дебитомера за да намерят номера на двигателя тъка и не успяха но проблемат ми е следния започна да прекъсва и не изгаря горивото добре само на тихи обороти и когато е студена някой може ли да ми помогне имасше грешки в запалването смених свещите но уви пак не е ок 

- telecentar
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 e46
- Мечтае да кара: Camaro 1969
- Детайли за колата: Е46 , 2001г, 318i, всичко по реда си...
Re: 325xi 2004
Нещо не си сглобил ( клема или букса някъде ) няма причина да има проблем от махането на дебитомера или каквото и да е от този обсег. Другия вариант е да си скофтил нещо в дебитомера ( телчето провери как е - то има защита една решетка ама все пак... ) Махаш акумулатора за през нощта да изчисти грешките и пробваш пак... дебитомера съм си го свалял десетки пъти нямам проблем... но ако не е нещо такова скокни до някой сервиз да те закачат да ти кажат със сигурност.

Прави добро за да ти се случва добро.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
petyo написа:здравейте колеги наскоро се сдобих с едно бмв 325хи 2004 автомат много съм доволен но заради тъпите ни хора в кат шумен се наложи да разглобя филтъра филтърната кутия и дебитомера за да намерят номера на двигателя тъка и не успяха но проблемат ми е следния започна да прекъсва и не изгаря горивото добре само на тихи обороти и когато е студена някой може ли да ми помогне имасше грешки в запалването смених свещите но уви пак не е ок
какви са грешките и на кой цилиндър - може и да е от бобините можеш да ги размениш за проба... според мен човека, който ти прави и чете колата не разбира нищо иначе е щял да хване проблема. То не е само да развиваш и навиваш свещи, да разглавяш и да сглабяш.
даваше и на шестте цилиндъра грешка в запалването и днес установих че има бензин в маслото на двигателя 

4 мнения
• Страница 1 от 1