капаче пръскалки

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330 d ,204 h.p.
Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.

капаче пръскалки

Мнение от philipz » 13 Фев 2015, 0:22

Здравейте колеги !

Днес ми откраднаха или се е счупила капачката на предна дясна пръскалка (система за почистване на фаровете ).Колата е Е46 330д комби - 2004 г.
Моля да ми помогнете първо да издиря такава капачка ,че в дару кар искат 60 лв за боядисана .И другото ,което искам да ви попитам е : как да ги застопоря тези капачки , че ако някой реши да ги краде , да се счупят директно ( или то и сега е така ) ? Това ,което ми идва на акъла, е силикон , но моля за идеи :)

Photo 12.02.15, 13 14 57.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Re: капаче пръскалки

Мнение от T.MINCHEV » 21 Фев 2015, 8:33

Колега,аз имах същия проблем,купух си го от Вари 2000,цената му е 27лв,но трябва да се боядиса в цвета на колата,понеже не идва в определен цвят който ти е колата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 23 Фев 2015, 21:47

T.MINCHEV написа:Колега,аз имах същия проблем,купух си го от Вари 2000,цената му е 27лв,но трябва да се боядиса в цвета на колата,понеже не идва в определен цвят който ти е колата!

Идва в цвета на колата, но цената колегата ти я каза.

А относно другия въпрос, колега не си играй да си залепиш системата или някой идиот да ти откърти всичко по предницата заради една капачка. Най добре се разходи по моргите или си купи нова.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 24 Фев 2015, 11:06

Да, ама е по-добре да си вземеш капачката не боядисана и да си вземеш за 25 лв. един спрей и лак за твоята кола и да си я боядисаш сам.
Така хем ще излезе по-евтино, хем ще имаш и боя за други такива малки елементи, ако се наложи да си боядисваш.

Така като гледам цвета на колегата може да е ориенталско синьо. Ако е такова, то аз имам още такава боя и може да си купи капачката и да му я боядисам, за да не дава пари и за боя. :yes:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

Назад към E46