Скъсан кабел под колата до горивните пътища?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- propov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 130i ниско и твърдо
- Мечтае да кара: Стоково М3 без значение поколението ;)
- Детайли за колата: 235 × 19 Breyton Design
H & R ниско и много кораво окачване
BMC конус за повечко въздух
М пакет по рождение
Ниско, твърдо и максимално оригинално. Всичко е с ТЮФ.
Скъсан кабел под колата до горивните пътища?
Здравейте колеги.Днес сутринта под колата мина един камък и при огледа установих че има скъсан кабел-както е видно от снимката.Кабела върви паралелно с горивните пътища и ,интересното е ,че цял ден съм карал колата така.Но всичко си работеше и даже вечерта заваля и пак никакви проблеми.Колата е 318 седан, година '98,бензин - газ.Питането ми е какво прави този кабел и дали е опасно така да нощува колата ,защото вън е мокро, а той се опира в земята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Скъсан кабел под колата до горивните пътища?
propov написа:
Здравейте колеги.Днес сутринта под колата мина един камък и при огледа установих че има скъсан кабел-както е видно от снимката.Кабела върви паралелно с горивните пътища и ,интересното е ,че цял ден съм карал колата така.Но всичко си работеше и даже вечерта заваля и пак никакви проблеми.Колата е 318 седан, година '98,бензин - газ.Питането ми е какво прави този кабел и дали е опасно така да нощува колата ,защото вън е мокро, а той се опира в земята.
Най-вероятно кабела на сондата на газта.

Re: Скъсан кабел под колата до горивните пътища?
zvetiko написа:propov написа:
Най-вероятно кабела на сондата на газта.

3 мнения
• Страница 1 от 1