Салон от е36 на е46 и обратно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Салон от е36 на е46 и обратно
Здравейте,
нека някой, ако се е сблъсквал със ситуацията да каже има ли възможност салон от Е36 комби да се намести в седан Е46 преди face-a и обратно . Четох теми в които пише ,че предните седалки с подмяна на релсите ставало , но нямам никакво инфо как стои въпроса със задната седалка размери и съвместимост , а пък не сам се занимавал и да ги разгледам обстойно . Питането ми е понеже ми изпада една опция за запазен кожен рекаро салон от Е36 и мисля да го метна на моята и съответно седалките на моята в Е36 ???
нека някой, ако се е сблъсквал със ситуацията да каже има ли възможност салон от Е36 комби да се намести в седан Е46 преди face-a и обратно . Четох теми в които пише ,че предните седалки с подмяна на релсите ставало , но нямам никакво инфо как стои въпроса със задната седалка размери и съвместимост , а пък не сам се занимавал и да ги разгледам обстойно . Питането ми е понеже ми изпада една опция за запазен кожен рекаро салон от Е36 и мисля да го метна на моята и съответно седалките на моята в Е36 ???
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Салон от е36 на е46 и обратно
за предните е така с подмяна на релсите става но задните не стават и особено от комби на седан те от седан на седан не стават та камоли от комби
А от купе на купе, примерно Вейдър, че много ме блазнят

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
А ти Вейдър намерил ли си......че с него малко сложно е намирането

kraiso написа:А ти Вейдър намерил ли си......че с него малко сложно е намирането![]()
За какво да търся, ако няма да стане

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Вейдъра пасва на 100% с подмяна на релсите, виждал съм го на снимка и стои готино. Ако го намериш в добро състояние обаче, че иначе изглежда 10 години по стар от колата, единствено пласмасите където са ръчките за регулиране може да те подразнят малко, тъй като са като на е36. А пък иначе спрямо спортния салон или т.н. рекаро за е46, вейдъра е с една идея по-високи бордове и малко повече те обхваща.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Малко да повдигна темата, може пък вече да има яснота. Салон от е46 Комби дали става на е36 Комби и по-точно задната седалка? Долната част става но не съм пробвал облегалките.

8 мнения
• Страница 1 от 1