Поставяне на аларма на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Поставяне на аларма на Е46
Здавейте колеги
Искам да поставя аларма на колата но не знам сервиз където поставят аларми. Моля кажете читав майстор за поставяне на аларма в Бургас и на каква аларма да се спра. Бюджета ми е 150-170 лева.
Благодаря
Искам да поставя аларма на колата но не знам сервиз където поставят аларми. Моля кажете читав майстор за поставяне на аларма в Бургас и на каква аларма да се спра. Бюджета ми е 150-170 лева.
Благодаря
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Поставяне на аларма на Е46
Всяка Е46-ца има заводска аларма. Само ти трябва сирене, ключ за предния капак и евентуално ако искаш шоков датчик и тилт сензор. Лесно можеш да ги намериш от някоя морга да ги сложиш и активираш.
Само дето си объркал раздела в който си постнал темата, виж в раздел Е46, по въпроса ти има писано много във форума.
Само дето си объркал раздела в който си постнал темата, виж в раздел Е46, по въпроса ти има писано много във форума.

Ако нема у глава, има у Google.
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
Колега не мога да открия нищо с търсачката по темата. Не знам тук в Бургас кои ще може да ни свърши тази работа дори и да намеря частите от някъде. Моля помагайте
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-

Ако нема у глава, има у Google.
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
като гледам маи няма да се справя с тази задача затова ако има някои които се занимава с това и може да я постави ще съм много благодарен или другия вариант остава да монтирам изцяло нова аларма
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
моля за мненията и на други колеги какво за правя и каква аларма е по добре
фабрична или не
фабрична или не
За този бюджет във всеки добър сервиз може да ти монтират кадърна българска аларма. Така ще имаш и шок сензор, и охрана на капака + още глезотийки ако желаеш. И са изключително надеждни, при мен поне не е имало дефектирала от който и да било модел. В този ценови диапазон се вмества Сатурн М6, МАК-овете също са добри, но са една идея по-скъпи.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
На предишнoтo купе нямах фабрична аларма и слoжих автърмаркет за 180 лв. Тя имаше oтделнo дистанциoннo, шoкoв и oбемен датчик. Към нея бяха вързани и ел. стъклата на купетo - за разлика oт фабричната аларма тази затваряше задните прoзoрци. Прoблеми с нея съм нямал.
Фабричната аларма oт друга страна си е неизменна част oт електрoниката на кoлата. Акo искаш всичкo да е oригиналнo пo нея си вземи такава. Самo че не съм сигурен, че ще се вместиш в oпределения oт теб бюджет, макар и с части втoра ръка.
PS: В М-Кар ми бяха казали навреметo, че да пoставят oригинална аларма на 318-ката купе ще ми струва oкoлo 2000 лв.
Фабричната аларма oт друга страна си е неизменна част oт електрoниката на кoлата. Акo искаш всичкo да е oригиналнo пo нея си вземи такава. Самo че не съм сигурен, че ще се вместиш в oпределения oт теб бюджет, макар и с части втoра ръка.
PS: В М-Кар ми бяха казали навреметo, че да пoставят oригинална аларма на 318-ката купе ще ми струва oкoлo 2000 лв.

- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 е83 2.0д
Във Бургас има добър майстор зад краставицата,дава пет години гаранция,дори и за по малко пари,просто няма смисъл от заводска.
9 мнения
• Страница 1 от 1