ПОМОЩ!Лети джанти 20 цола!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: ПОМОЩ!Лети джанти 20 цола!!!
Има титанивеи джанти но без да се обижда колегата неговите не ми се вярва да са такива защото ще струват колкото половината Е46-ца.По-вероятно е да са магнезиеви но те са много здрави и твърди и ако се напънат най-вероятно ще се сцепят и стават за боклука
Един съвет от мен провери хубаво къде могат да ти свършат работа и след това се доверявай за да не се оплакваш после
П.П.В Плевен има два човека,които според мен могат да ти свършат работа,ако имаш интерес пиши на ЛС

Един съвет от мен провери хубаво къде могат да ти свършат работа и след това се доверявай за да не се оплакваш после

П.П.В Плевен има два човека,които според мен могат да ти свършат работа,ако имаш интерес пиши на ЛС
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Значи аз ги изпратих в София в Маргел,но и от там казаха,че нема да ги бъде(мръднали са от сърцевината)!Незнам каде да ги пащам вече!Иначе там ми предлагат реплика на същите на цена от 980лв.бройката,но нещо не ми се дават толкова кинти за реплика!Иначе джантите са черен мат+ никел!
- kinazoberk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото намери
- Мечтае да кара: служебно BMW
Iskren_ написа:Аз съм от враца и знам едно място където изправят много добре джантите в Монтана, действително там са много добри, но знам за алуминиеви джанти не съм сигурен дали правят и такива като твойте...
Колер би ли ми казал къде в Монтана изправят джанти и са добри
България е страна на мечтите...всички мечтаят да избягат от нея.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2