Бял екран на навигация 4:3
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- baraccuda
- Потребител
-
- Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d
Бял екран на навигация 4:3
Здравейте колеги.. Търсих в търсачката, но намерих само една тема, която не ми помага особено. Навигацията е малката 4:3 и ако може да ми кажете от къде мога да разбера мк-колко e ? Играх си с инпа и по едно време ми излезе, че иска CD key. Четох, че трябва някакъв софтуер. Мой приятел записа диск пуснахме го и сега показва само бял екран и ни приема ни предава ... Някакви съвети какво да я правя ? Благодаря предварително ! 

- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Re: Бял екран на навигация 4:3
Здрасти,
Кое ти показва бял екран? INPA-та или монитора в колата? Ако е монитора в колата, какво точно си променил с INPA-та в модула(ако имаш скрииншоти)? В момента модула детект-ва ли се с INPA? А за МК-то - в инфо страницата на модула трябва да пише точната версия? Също ако снимаш CD drive-a ще може да ти посдкажем
Поздрави,
Павел
МК2

МК3

Кое ти показва бял екран? INPA-та или монитора в колата? Ако е монитора в колата, какво точно си променил с INPA-та в модула(ако имаш скрииншоти)? В момента модула детект-ва ли се с INPA? А за МК-то - в инфо страницата на модула трябва да пише точната версия? Също ако снимаш CD drive-a ще може да ти посдкажем
Поздрави,
Павел
МК2

МК3

- baraccuda
- Потребител
-
- Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d
Така, навигацията ми е МК3. Барникахме я с Inpa на един мой приятел. Влязохме в някакво меню на навигацията, без да правим нищо излязохме и изведнъж екрана на навигацията стана син и ми поиска сд кей. "уж" разбиращият ми приятел прави някакви дискове, пуска ги, но вероятно не са правилно направени и сега показва бял екран. Ако може да ми кажете точно кой файл да сваля и запиша, за да тръгне навигацията!
Поздрави Данчо !
Поздрави Данчо !
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Здрасти, не съм сигурен дали те разбрах правилно. В момента изобщо не ти работи монитора в колата и свети бяло или свети бяло само като избереш от главното меню навигацията? Точно в кой модул пипахте? А относно номера - при мен поне в оригиналните книжки имаше някакъв сериен номер, ако пазиш твоите можеш да потърсиш там?
Поздрави, Павел
Поздрави, Павел
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
http://www.neiloakley.com/
Теглиш BMW Navigation OS - v32 (Night Mode MK3 Only - MODE2/FORM1) !!!!
Този твоя приятел да не ти е инсталирал софтуер за МК4 и да ти е отрепъл компютъра?
Записваш го с ултра исо
http://www.youtube.com/watch?v=-__kMbR3aWs
Теглиш BMW Navigation OS - v32 (Night Mode MK3 Only - MODE2/FORM1) !!!!
Този твоя приятел да не ти е инсталирал софтуер за МК4 и да ти е отрепъл компютъра?
Записваш го с ултра исо
http://www.youtube.com/watch?v=-__kMbR3aWs

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Здравейте темата е много стара,но се надявам някои да се отзове.аз май направих тази глупост с отрепването на компа инсталирах може би диск за мк4 а съм с модул мк3 и малката навигация безцветната,и сега не ми приема никакви дисккове и изобщо не ми излиза на малкия дисплей надписа навигация моля помагаитеееее
(((((

6 мнения
• Страница 1 от 1