Проблем палене сутрин

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Re: Проблем палене сутрин

Мнение от shark1986 » 17 Дек 2010, 14:40

Моя акумулатор е на BOSCH 100Aм със стартов ток 780А!Купих я миналата зима щото взеха да щракат късите без да съм ги включвал :mhihi: Когато температурите миналата зима бяха паднали под -20 градуса си палеше от раз и сега е така де :D
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 17 Дек 2010, 20:27

Добре е че им вярвате колко седят в магазина ама пък като ги вземате не ви ли пращат в сервиз за акумулатори да ви ги замерят и да видят за оттечки?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 17 Дек 2010, 20:42

S7 написа:Добре е че им вярвате колко седят в магазина ама пък като ги вземате не ви ли пращат в сервиз за акумулатори да ви ги замерят и да видят за оттечки?

Мен ме пратиха в сервиза на BOSCH.Даже там ми попълниха гаранцията от 3 г.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 17 Дек 2010, 20:52

shark1986 написа:
S7 написа:Добре е че им вярвате колко седят в магазина ама пък като ги вземате не ви ли пращат в сервиз за акумулатори да ви ги замерят и да видят за оттечки?

Винаги трябва да е така :yes: само не знам колегата с турския акумулатор в турция ли са го пратили :mhihi:
Шегувам се :OT:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 17 Дек 2010, 21:25

S7 написа:
shark1986 написа:

Винаги трябва да е така :yes: само не знам колегата с турския акумулатор в турция ли са го пратили :mhihi:
Провериха го акумулатора от където го купих.Замериха зареждане и т.н. Между другото един познат си беше взел БОШ силвер преди 3г. и 2 месеца преди да свърши гаранцията замина.Според мене с акумулаторите си е чист късмет.Взимал съм и скъпи и евтини и винаги всичко е късмет. Сега исках пак да взема БОШ но като нямаха нови са няма да обикалям за един акумулатор.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 17 Дек 2010, 21:31

adovet написа:
S7 написа:
shark1986 написа:

Провериха го акумулатора от където го купих.Замериха зареждане и т.н. Между другото един познат си беше взел БОШ силвер преди 3г. и 2 месеца преди да свърши гаранцията замина.Според мене с акумулаторите си е чист късмет.Взимал съм и скъпи и евтини и винаги всичко е късмет. Сега исках пак да взема БОШ но като нямаха нови са няма да обикалям за един акумулатор.

Незнам колега аз го взех не защото е BOSCH а защото един мой познат ми го препоръча защото неговата е вече 5-та година и още държи!Наистина за същия ампераж има други марки италиански за по 200-220лв.с 2 г.гаранция а тоя ми излезе за 290лв.!
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 320D 2003г.

Мнение от Bavareca92 » 28 Ное 2014, 16:01

Момчета при мен проблема е следния: след като не съм карал Бавареца 1-2 дена /забравих да кажа че имам е46 320Д 2003г./ отключвам го, влизам вътре, завъртам на контакт, изчаквам да загаснат лампичките и като подам ключа да завърти стартера го държа така 5-10 секунди /през това време нищо не се случва/ после стартера завърта и колата си пали нормално.... ако имате идеи от какво може да е помагайте :oops: :winky:

Предишна

Назад към E46