Монитора не работи, след сваляне на GPS CD-то
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
Монитора не работи, след сваляне на GPS CD-то
Здравейте,
Днес ходих в един сервиз да ми направят профилактично почистване на GPS CD-то на навигацията (МК3). Свалиха го сутринта и казаха да карам без него. Следобед го закачиха обратно вече почистено, обаче монитора изобщо не тръгна
. В понеделник или вторник да съм им я закарал пак. То е ясно, че при хора, които развалиха нещо работещо няма да се върна втори път... Всички копчета по навигацията си работят, мога да пускам радио и cd, монитора свети, но не показва никаква картина, стои черен... GPS CD-то не иска да изкарва диска, като натисна копчето. Иначе си има ток към него - "power" диода свети и самият плейър си загрява...
Има ли някакви специфични манипулации при откачането и закачането на GPS CD-то, какъв може да е проблемът?
Днес ходих в един сервиз да ми направят профилактично почистване на GPS CD-то на навигацията (МК3). Свалиха го сутринта и казаха да карам без него. Следобед го закачиха обратно вече почистено, обаче монитора изобщо не тръгна

Има ли някакви специфични манипулации при откачането и закачането на GPS CD-то, какъв може да е проблемът?
Последна промяна narkk на 17 Окт 2014, 19:07, променена общо 1 път
Drive Fast, but Friendly and Safe!!!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Монитора не работи, след сваляне на DVD-то
мк3 не чете ДВД, бъркаш го с мк4 !
- мк3 е компютър без защита от токови удари, т.е. може да изгори при всякакви проблеми с акумулатора, а твоето е изгоряло, защото е свалено "от майсторите" преди да заспи колата - преди да е изгаснал червения диод и към него вече да няма напрежение.
- може да е изгоряло както при махането, така и при повторното закачване на колата, бас държа че поне 5 пъти си го закачал и откачал ((
- такова нещо като "чистене" на мк3 няма, няма как да е успешно, просто оптиката си е заминала с времето, а другите неща работят, защото само картината идва от мк, при това работят само при първото палене без мк, т.е. преди да се е изтрило от паметта на компютъра
- мк3 не подлежи на никакъв ремонт, търси мк4
- мк3 е компютър без защита от токови удари, т.е. може да изгори при всякакви проблеми с акумулатора, а твоето е изгоряло, защото е свалено "от майсторите" преди да заспи колата - преди да е изгаснал червения диод и към него вече да няма напрежение.
- може да е изгоряло както при махането, така и при повторното закачване на колата, бас държа че поне 5 пъти си го закачал и откачал ((
- такова нещо като "чистене" на мк3 няма, няма как да е успешно, просто оптиката си е заминала с времето, а другите неща работят, защото само картината идва от мк, при това работят само при първото палене без мк, т.е. преди да се е изтрило от паметта на компютъра
- мк3 не подлежи на никакъв ремонт, търси мк4
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
аз съм със същите симптоми и с МК 4,какво може да му е станало,че да спря да дава картина от един път без нищо да е пипано ?
Последна промяна ico83 на 22 Окт 2014, 19:17, променена общо 1 път
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
ico83 написа:аз съм със същите симптоми и с МК 4,каквhttp://www.facebook.com/о може да му е станало,че да спря да дава картина от един път без нищо да е пипано ?
Виж дали не е станало нещо като при мен

viewtopic.php?f=34&t=378208&p=3968483#p3968483
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Re: Монитора не работи, след сваляне на GPS CD-то
При мен беше станало нещо подобно - но със програмата инпа и преинсталация на софтуера на навигацията тръгна отново
Бях записал последния софтуер на сд обаче
Голямата цица разсейва добрият ебач !
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
nazis написа:При мен беше станало нещо подобно - но със програмата инпа и преинсталация на софтуера на навигацията тръгна отново
къде в импата да го търся колега?
- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Немога се сетя но нещо navagation беше - после се занулява оттам навигацията и тя си изписва че иска диск
Голямата цица разсейва добрият ебач !
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
nazis написа:Немога се сетя но нещо navagation беше - после се занулява оттам навигацията и тя си изписва че иска диск
да е тук някъде случайно?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
8 мнения
• Страница 1 от 1