avtomatik e46 320i 170hp
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
avtomatik e46 320i 170hp
здр.може да бъркам маястото за писане доста търсих и точно отговор на моя проблем да речем не намерих.Става вапрос за атвоматика,ми не тръгва на директна без газ не всеки път но го прави и при по-голямо нагорнище тръгва назад,което е не правилно по-принцип.А като цяло кутията превклучва доста добре на какво се дължи и проблем ли е сериозен,благодаря и се извинявам ако пиша не кадето трябва.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: avtomatik e46 320i 170hp
Кутията текла ли е ?
Или няма достатъчно масло в кутията или турбината е на доизживяване (за торк конвектора говоря)
Или няма достатъчно масло в кутията или турбината е на доизживяване (за торк конвектора говоря)
Незнам дали кутията е текла а и няма как да разбера освен да сменя маслото което си е цифра а и неги карам дълго време тези стари тройки тази ми е трета за година и половина само на една смених масло и направо спря да вклучва това е друга тема.А за този торк конвектор какво ме очаква ако е той и благодаря за отгово
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Спряла е да включва или заради лошо масло (какво си взел?) или заради недостатъчно количество (колко са налели) ?
Ако е торк конвектора (турбината) - демонтаж и монтаж на кутия, смяна или ремонт на турбината и...обслужване на кутията.
P.S. Какво значение има какъв е проблема по кутията щом няма да го отстраняваш ??
Ако е торк конвектора (турбината) - демонтаж и монтаж на кутия, смяна или ремонт на турбината и...обслужване на кутията.
P.S. Какво значение има какъв е проблема по кутията щом няма да го отстраняваш ??

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
[quote=
[/quote]
И аз това се запитах.
Иван е отговорил достатъчно изчерпателно! Вече ти си преценяваш дали поне едно масло да не смениш, което според мен е задължително. Имах такъв случай на една 318ка - просто не тръгваше на равно и сменихме маслото и е ок вече 2ра година. Но при теб може нещата да са коренно различни.

Иван е отговорил достатъчно изчерпателно! Вече ти си преценяваш дали поне едно масло да не смениш, което според мен е задължително. Имах такъв случай на една 318ка - просто не тръгваше на равно и сменихме маслото и е ок вече 2ра година. Но при теб може нещата да са коренно различни.

Да благодаря ви много за отговорите и съвета за ремонт и дума да не става
за маслото ще го сменя.

6 мнения
• Страница 1 от 1