Въпрос за обръщане на дирекция
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Въпрос за обръщане на дирекция
Здравейте колеги и весели празници!От скоро съм с нова придобивка,но е с обратна дирекция която мисля сам да сменям и изчетох доста теми,но никаде не открих това,което ме интересува...та въпроса ми е:
Какви са точните части за обръщането на дирекцията в смисъл задължителен ли е моекта за смяна,прасето трябва ли да се сменя и най-вайното Какво се случва с Ел инсталацията,има ли начин да се обърне и тя или да вярвам на митовете,че трябва да се одължават кабелите или да си купя и инсталацията с частите?
Колата е е46 328ци м52б28ту донора също и 2те са с мулти волани ел седалки с памент и като цяло мисля нямат разлика нито в годините нито в екстрите
Какви са точните части за обръщането на дирекцията в смисъл задължителен ли е моекта за смяна,прасето трябва ли да се сменя и най-вайното Какво се случва с Ел инсталацията,има ли начин да се обърне и тя или да вярвам на митовете,че трябва да се одължават кабелите или да си купя и инсталацията с частите?
Колата е е46 328ци м52б28ту донора също и 2те са с мулти волани ел седалки с памент и като цяло мисля нямат разлика нито в годините нито в екстрите
Re: Въпрос за обръщане на дирекция
колега доста работи се сменят по колата ако искаш да стане добре и да не личи а относно инсталацията или се удължава или друга от донор на скоро ми обръщаха е46 318i седан и не е много проста маниполация моето мнение е по добре си плати някои лев за труд щом имаш донор за да ти стане колата като хората моята кола я обръща валери от пловдив и я направи доста добре човека е направил доста такива коли и знае какво прави а относно до частите които ти трябват мисля че са мокет основа табло табло берчето със пепелника подлакатника с основата ръчната корите под таблото корите от страни до вратите дръжка с основа за предния капак механизама за заключване на предния капак реика механизам чистачки плюс рамената кората под чистачките одалжението от кормилния прът до реиката страничните огледала мове да има и още нешто но във момента не се сещам това е моят номер 0887749326 ако имаш някакви въпроси звънни ако имаш желание мога дати покажа моята кола как се получи
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Metzeler написа:и изчетох доста теми,но никаде не открих това,което ме интересува...
Не че нещо, но само десет теми по надолу на първа страница има подобна тема.
Надали някой ще седне да описва абсолютно всичко,което ще ти е необходимо и да прави How to.. за това как се обръща дирекция. Нещата не са много, но не са и малко. Щом имаш донор и време за да се занимаваш,и най вече ако имаш сръчни ръце, повдигай ръкавите и се захващай.
Ако не ти се отдава, то тогава по добре дай някой да ти я обърне,като се договориш само за цената на труда, щом си имаш частите.
Незнам кой,къде и покакъв начин ти е казал ,че е мит одължаването на инсталацията. Вярно ,че са много кабели, но се прави, иначе трябва да разглобиш колата " до скелет" за да я смениш цялата. И трябва много да се внимава, че да няма после това не работи, оная букса от къде беше и т.н..
P.S. Наскоро на един колега от форума, не му работеше темпомата,дойде да му го оправя. Незнаех,че колата е била "англичанка", докато не свалих кората под волана, и от там изпаднаха все релета с GM модула

Ако нема у глава, има у Google.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
bgpavlp написа:Metzeler написа:и изчетох доста теми,но никаде не открих това,което ме интересува...
Не че нещо, но само десет теми по надолу на първа страница има подобна тема.
Надали някой ще седне да описва абсолютно всичко,което ще ти е необходимо и да прави How to.. за това как се обръща дирекция. Нещата не са много, но не са и малко. Щом имаш донор и време за да се занимаваш,и най вече ако имаш сръчни ръце, повдигай ръкавите и се захващай.
Ако не ти се отдава, то тогава по добре дай някой да ти я обърне,като се договориш само за цената на труда, щом си имаш частите.
Незнам кой,къде и покакъв начин ти е казал ,че е мит одължаването на инсталацията. Вярно ,че са много кабели, но се прави, иначе трябва да разглобиш колата " до скелет" за да я смениш цялата. И трябва много да се внимава, че да няма после това не работи, оная букса от къде беше и т.н..
P.S. Наскоро на един колега от форума, не му работеше темпомата,дойде да му го оправя. Незнаех,че колата е била "англичанка", докато не свалих кората под волана, и от там изпаднаха все релета с GM модула. И той не знаеше, а толково некадърно беше направена.
Видях кво е нужно може се закрие темата

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Ми вземи сподели какво,как,къде и така иначе ще е бати тъпата тема,"може ли да си обърна дирекцията,може,вече я обърнах и знам,айде".Нещо такова се получава.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
dxd написа:Ми вземи сподели какво,как,къде и така иначе ще е бати тъпата тема,"може ли да си обърна дирекцията,може,вече я обърнах и знам,айде".Нещо такова се получава.
Затрийте тъпата тема моля

6 мнения
• Страница 1 от 1