BMW 320td проблем с вървенето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 320td проблем с вървенето
Здравейте колеги.От 1 година имам проблем с колата и никой не може да го оправи.
Колата след 130-150 спира да ускорява,не забива ами просто сякаш тягата намалява наполовина.При пълна газ не ускорява грам,а когато натисна наполовина педала започва да ускорява ама голяма мъка...
.Когато я закача на компютър изкарва,че ми пренадува турбото...
Ето какво съм и направил и проблема си остава нерешен-Свалиха колекторите и ги изчистиха,ЕГР-а е затапен,две дюзи правиха,турбото е чистено и няма грам луфт...Вече не знам какво друго може да се направи,а проблема си остава.Отделно колата е и без катализатори...
Лек ден и Поздрави !
Колата след 130-150 спира да ускорява,не забива ами просто сякаш тягата намалява наполовина.При пълна газ не ускорява грам,а когато натисна наполовина педала започва да ускорява ама голяма мъка...

Ето какво съм и направил и проблема си остава нерешен-Свалиха колекторите и ги изчистиха,ЕГР-а е затапен,две дюзи правиха,турбото е чистено и няма грам луфт...Вече не знам какво друго може да се направи,а проблема си остава.Отделно колата е и без катализатори...
Лек ден и Поздрави !

Re: BMW 320td проблем с вървенето
Колега аз освен бмв 330 имам и мерцедес ц220 2003г. При нея беше същия проблем и след бая мъки се оказа електронния педал на гаста.Поне на мен ми беше от него.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Поне пиши къде си!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
и като дава пренадуване какво се оказа - спукан маркуч или кулер, или датчика за налягането е заминал?
Така кулера си е наред,както и всички маркучи...Единственно тоя датчик за налягането никой не го е гледал,за него пак ли да я закачам на компютър или да взема друг и да тествам направо?
Мерси
Мерси

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
опцията е взимаш работещ, сменяш за проба, диагностика и каране
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Умната дюза пробва ли да я замениш с читава,аз имах същия проблем и след смяна на умна дюза с работеща колата просто оживя 

8 мнения
• Страница 1 от 1