Теч на вода в багажника.Изгоряла МК4
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Теч на вода в багажника.Изгоряла МК4
Колеги, закъсах го в мирно време
Колата е Е46 комби 2004г. От някъде се появи вода в багажника от лявата страна. Като за начало пораженията са......... изгоряла МК4-ка
Днес я разкостих цялата и никъде няма видими следи от течове
Извадих пластмасите на крика и ключа....нищо. Извадих и почистих доста старателно и двете лайстни на прозореца, но и там нямаше видими наранявания или следи от течове
Интересното беше на втория ден след като изгоря навигацията, че имаше пак вода ,но по предната част на чейнджъра (на вратата на чейнджъра
)
Таааа...... помагайте
Ще ми е от полза ако ме насочите и към някои които може да поправи навигацията.....,защото след подмяна на видимо изгорелите елементи тръгна за малко и пак сдаде Богу дух

Колата е Е46 комби 2004г. От някъде се появи вода в багажника от лявата страна. Като за начало пораженията са......... изгоряла МК4-ка

Днес я разкостих цялата и никъде няма видими следи от течове

Интересното беше на втория ден след като изгоря навигацията, че имаше пак вода ,но по предната част на чейнджъра (на вратата на чейнджъра

Таааа...... помагайте

Ще ми е от полза ако ме насочите и към някои които може да поправи навигацията.....,защото след подмяна на видимо изгорелите елементи тръгна за малко и пак сдаде Богу дух

Последно избутване Hito от 23 Сеп 2014, 19:10
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

1 мнение
• Страница 1 от 1