Въпрос за стопове фейслифт.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Въпрос за стопове фейслифт.
Въпроса ми е следния имам 1 стоп които е счупен, но рефлектора му е в идеално състояние, а при другия е обратно. Та въпроса ми е дали ще стане да се сменят 2-та рефлектора или са много здраво залепени и няма да стане нищо. Някои ако е правил такава интервенция да каже дали става нещо или не.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Въпрос за стопове фейслифт.
ами трябва да се изреже единия да се отвори да се смени рефлектора и да се затвори.Важното е после как ще се затвори да няма влага и тем подобни.и рязането трябва да е добре направено за да не личи че сигорно ще дразни,ако съм аз хич няма да се занимавам а си купувам един настаро от морга

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Мерси но няма да стане май моята работа ... Много играчка и не се знае дали ще стане добре. Проблема е че си купих ... И на купения рефлектора не ми харесва, но здраве да е не е болка за умиране.
Разлепя се колега. Правил съм го - взимаш ново макетно ножче и пистолет за горещ въздух. Нагряваш и режеш между двете повърхности (корпус и оптика). Без много да бързаш и спокойно 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колеги може ли да каже някои за да се мине към стопове от феис какво трябва да стане с тези допълнителни лампи на габаритите? дали може да се докарат кабели за тях от ламп модула? има ли свободни пинове?
5 мнения
• Страница 1 от 1