хидравлика проблем помагайте

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Re: хидравлика проблем помагайте

Мнение от ivo752 » 23 Фев 2013, 9:23

NicKo_8 написа:Колеги,реших да разгледам малко помпата и се оказа,че маркуча който се връща от рейката и влиза в казанчето се бе разхлабил и от там изхвърляше масло.Смених скобата,налях масло и обезвъдушух.Сега волана се върти перфектно и рейката вече не вие. :P За сметка на това обаче,теклото масло попаднало в генератора и от там влезнах в друг филм... :conf:

:OT: едно зло никога не идва само...за съжаление

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
Мечтае да кара: BMW E61

Мнение от NicKo_8 » 24 Фев 2013, 1:14

Така е.Важното е,че и на двата проблема намерих решение! :bchug:
The Power of Dreams!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от torettos » 04 Сеп 2014, 17:50

Колеги, за да не отварям нова тема искам да Ви помоля за малко помощ ако си имате идея на какво се държи този проблем....

С две думи водната ми помпа сдаде багажа и я закарах за смяна (N42B20) оказа се, че и ролката на алтернатора е сдала багажа и една ролка смениха ги заедно ремъка "continental". Смениха и маслото на хидравликата... на другия ден видях, че има теч на хидравлично масло - оказа се маркуча при повторното му надяване се беше сцепил и го изрязаха с 1 см. само сцепеното, смениха маслото с ново (това новото даже не знам какво е - било за мерцедес)

И днес забелязах нещо "странно" преди тези ремонти само като навъртах до край оборотите ми спадаха и мотора почваше да тресе леко.... след ремонта само леко да врътна волана и оборотите спадат - като го върна се оправят а като навъртя до край почва да съска...

прикачам и видео, за да видите какво става: http://youtu.be/jwLbhn4YtME

Предварително благодаря!
Изображение

Предишна

Назад към E46