Рециклиране на хидравлична рейка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Рециклиране на хидравлична рейка

Мнение от streetracing12 » 30 Авг 2014, 23:02

Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: Рециклиране на хидравлична рейка

Мнение от Rosendo » 31 Авг 2014, 10:18

streetracing12 написа:Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт

Има много добри отзиви за някакъв сервиз, който се намира зад ТУ в София. Ако можеш попитай някой за по точни координати или телефон.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS

Re: Рециклиране на хидравлична рейка

Мнение от TRR » 01 Сеп 2014, 21:20

Rosendo написа:
streetracing12 написа:Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт

Има много добри отзиви за някакъв сервиз, който се намира зад ТУ в София.

Имай предвид, че сервизите в ТУ са два. Единия (много хвален) е в блок 11, а другия е в блок 9. Преди няколко години като ми трябваше подобна услуга тръгнах за известния сервиз, но някакси попаднах в другия ...
За сервиза в блок 11 има много мнения, намират се и телефони за контакти, но не мога да дам точен адрес.
За другия сервиз, в който ходих аз, мога да ти кажа няколко неща - оправиха колата в срок и на обещаната цена. Не съм имал проблеми с хидравликата - минаха три години от тогава. Издразниха ме малко, защото обещаха да издадат фактура, а после се оказа че не могат, а колата беше служебна ...

Назад към E46