Има ли начин, да разбера екстрите на автомобила по VIN-а?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Има ли начин, да разбера екстрите на автомобила по VIN-а
streetracing12 написа:Те хубаво излизат от БМВ с кафява кожа ама тея коли дето ги караме ние повечето са с пребоядисани кожи шити гърмяни бегове сменяни волани така че не си мислете че колите са ви същите от преди 10,11 години.
голяма част са сьщите,дори с подобрения и то ОЕМ

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не че не е писано,но пак... По VIN излизат само нещата, които са извън стандартното оборудване на съответния модел. То варира за отделните двигатели и пазари (страни на продажба), също така се променя през годините производство на модела. Единственият начин да разбереш базовото оборудване е като намериш описанието на съответния модел за страната, в която е купен нов в годината, в която е произведен. Повечето неща се припокриват (волани, седалки и т.н.), но някои се различават - ел.модули най-вече, но също наличие на подлакътник, осветление в сенници, разни пакети за закрепване на багаж и т.н. Това се сещам засега.
Never mistake motion for action...
- rap17ka7a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E93 335i
- Детайли за колата: Downpipes, DCI, charge pipe+Tail BOV, JB4+BEF
Според това, което ми излезна на мен по VIN, определено снимките са просто примерни, защото в екстрите си има включени M волан и M-pack ll , които на снимките ги няма. Някои от другите неща като ксенон и подлакътник съвпадат и на снимката, но най-вече мисля че са примерни, защото колата ми е от англия и си пише в описанието L812A Länderausführung England / Irland - NATIONAL VERSION GREAT BRITAIN, но на снимките е с ляв волан. Всичко според описанието си е вярно така че според мен това е правилния източник, а снимката е просто за да не са само букви и цифри в pdf-a.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2