Поставяне на халогени на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i
Мечтае да кара: Е30 М3

Поставяне на халогени на Е46

Мнение от ivo_cool » 25 Апр 2014, 22:12

Здравейте колеги моето 46 няма халогени и искам да си поставя. Пробвах с търсачката но не открих нищо по въпроса. Та въпросът ми е какво трябва да се направи за да мога да си сложа халогени? Нещо трябва ли да се прави по инсталацията?
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Re: Поставяне на халогени на Е46

Мнение от unikalen88 » 25 Апр 2014, 22:35

ами колега взимаш си халогени,ако на лаид модула няма бутон си търсиш такъв с бутон.Когато го слагаш трябва да се обучи към твоята кола.За да се избегне това от новия лаид модул взимаш само предната част(панела) и го слагаш на твоя.Във всеки лаид модул е заложено да управлява халогени но просно няма бутон.след това се слага реле и се гледа на кои бушон се пуска извод за да стане оригинално,след това кабели до халогените и готово,не е нищо сложно.ето тук има писано -поста на колегата СЛАВИ http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15с една дума,имаш прекаран кабел които идва от лаид модула и отива на таблото с бушоните.ти слагаш другата обувка и бушон и отива в релето.след това релето иска и постоянен + иска от релето към халогените друг кабел + а на самите халогени се хваща маса някъде по-близо около двигателя.Деиствието на релето е много просто.Има си постоянен + свързани са халогените и като натиснеш бутона на лаид модула праща сигнал и затваря веригата.Индикацията на таблото си работи,абе оригинална работа :yes: :yes: :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW X6
Детайли за колата: BMW 320d

Мнение от sunay94 » 13 Авг 2014, 20:04

Ето го моят модул на е46-цата , ако не искам да го бутам как ще стане номера с халогените да ги пускам , вариантите какви са : да изключа светлината за мъгла отзад и да сложа там халогените ? Нещо друго ако може да ми предложите , че утре ми пристигат халогените :) мерси предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Авг 2014, 10:45

Едва ли струва повече от 20 лв. модул с бутон за халогени при всичките коли, които се продават на части във форума...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 14 Авг 2014, 12:26

sunay94 написа:Ето го моят модул на е46-цата , ако не искам да го бутам как ще стане номера с халогените да ги пускам , вариантите какви са : да изключа светлината за мъгла отзад и да сложа там халогените ? Нещо друго ако може да ми предложите , че утре ми пристигат халогените :) мерси предварително

В твоя случай, се сменя само предният панел с такъв, който има и копче за халогени. Имам такъв панел, ако искаш на л.с. :yes:

Назад към E46