сигнал от предусилвателя за захранване на елипси H/K

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323i

сигнал от предусилвателя за захранване на елипси H/K

Мнение от guiltyboy86 » 04 Авг 2014, 21:47

E46 HK Pinout.jpg

здравейте имам е46 което е с хай фи система 10 тонколони и оригинален усилвател в багажника без буфери(елипси) като на Х/К идеята ми е как и от къде да взема сигнал да захраня усилвателя на елипсите на Х/К за да засвирят това което знам е че моят усилвател е алпайн като този http://www.bmwgm5.com/Amp_HK_E46-4.htm
и другото което знам за усилвателя на елипсите е това давайте идея от къде и как да захраня усилвателя за да заработят басите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323i

Re: сигнал от предусилвателя за захранване на елипси H/K

Мнение от guiltyboy86 » 06 Авг 2014, 20:55

справих се с помоща на колегата мустанг86
пин 5 е постоянен +
пин 10 е втория + които пуска стъпалото на елипсите Х/К
пин 26 е - маса
пин 29 е - на сигнала (звука) към елипсите
пин 37 е + на сигнала(звука) към елипсите
от буксата на стъпалото на елипсите ми остана несвързан само едни кабел този който е за скороста за автоматичното усилване и намаляне на звука може и да не се свързва
от буксата на стъпалото на елипсите по горе на схемата не е показан пин 3 - сигнал за дясната елипса и пин 8 + сигнал на лявата елипса
всичко това се отнася за оригинално стъпало алпин от хай фи система с 10 тонколони на е46 седан буксата която влиза в стъпалото е само една за разлика от някои харман кардони които са с 2 букси
като цяло се получи много добре има само едно нещо което трябва да се доизглади при включване на цд-то се чува пукане от елипсите

Назад към E46