Проблем с централното/ключалката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Medalow
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d E46
- Мечтае да кара: Lamborghini
Проблем с централното/ключалката
Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване на E46 99г.
Винаги се случва, когато времето е влажно или когато колата я напече силно слънце, да не може да се отключи. Това е редовен номер. И нито дистанционното за алармата я отключва, нито пък ключа. А на всичкото отгоре и ключалката на дръжката е счупена и не мога да я отключа даже и с ключа. Някакви идеи какво да предприема? Тъй като подобен проблем може да идва от толкова много работи, повече клоня към следното решение - да си купя една нова ключалка с нов ключ и да си я отключвам с ключа, когато откаже да се отключи от алармата. Според вас колко струва от ударена кола да взема нова ключалка с ключ? Всякакви предложения и мнения ще са ми от полза!
Благодаря предварително
Винаги се случва, когато времето е влажно или когато колата я напече силно слънце, да не може да се отключи. Това е редовен номер. И нито дистанционното за алармата я отключва, нито пък ключа. А на всичкото отгоре и ключалката на дръжката е счупена и не мога да я отключа даже и с ключа. Някакви идеи какво да предприема? Тъй като подобен проблем може да идва от толкова много работи, повече клоня към следното решение - да си купя една нова ключалка с нов ключ и да си я отключвам с ключа, когато откаже да се отключи от алармата. Според вас колко струва от ударена кола да взема нова ключалка с ключ? Всякакви предложения и мнения ще са ми от полза!
Благодаря предварително

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем с централното/ключалката
Най-честия проблем е в боди модула,релетата за централното отказват. Но не е изключено и проблема да ти е в ключа. Ако имаш възможност намери някой който може да ти примери ключа дали лъчи,ако не като имаш път към Пловдив ще удара едно рамо 

Последна промяна Atsalov на 25 Мар 2014, 10:52, променена общо 1 път
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Medalow написа:Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване на E46 99г.
Благодаря предварително
Ако си от София мога да ти помогна дрънни едно ЛС
- sando_baretata
- Потребител
-
ами на мен дистанционното хич не бачка само си светка дистанционното но с ключа я отварям и централното работи... някой ако знае как да го оправя този проблем да отговори... ;x

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
sando_baretata написа:ами на мен дистанционното хич не бачка само си светка дистанционното но с ключа я отварям и централното работи... някой ако знае как да го оправя този проблем да отговори... ;x![]()
да обучи си ключа и ще тръгне всичко ако е изправен ако не му провери батерията.
5 мнения
• Страница 1 от 1