Angel eyes за е46 купе фейс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Mitaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d; E46 330cd EX
Angel eyes за е46 купе фейс
Здравейте колеги. Предварително се извинявам ако дублирам нечия тема, но след това което изчетох по фоеума никъде не успях да намеря отговор на въпроса ми, а именно някой може ли да ме насочи къде в София поставят Ангели. Питам, защото колата ми е е46 coupe facelift и поставянето нв е токова лесно като на останалите фарове, на които стъклата им са на щипки. + това фаровете ми завиват и до колкото слушах от други колеги играта не е толкова лвсна. И понеже не искам да се вкарвам в разни приключения, предпочитам да отида някъде, където да ми ги сложат.
Рене Декарт: Има ли разум?
Имануел Кант: Има ли бог?
Артур Шопенхауер: Има ли реалност?
Валери Божинов: malko kote, seks ima li?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Angel eyes за е46 купе фейс
И аз търса ама тц, в Авител искат 150лв в Овърдрайв 200 и на мен не ми се иска чисто нови фарове да ги омажат, но за сега съм в изчаквателна позиция, тия пари само за монтаж ми се виждат доста.
- ///Mitaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d; E46 330cd EX
Също така искам да питам има ои вариант да си сложа smd led, обаче да не стои на точки?
Рене Декарт: Има ли разум?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
хубаво де,отидете при някои които се занимава с такива работи,например пласмасови заварки за да има пистолет за топъл въздух,да ви ги отвори,след това си ги сложете вие очите и му кажете да ги затвори.Надали ще вземе повече от 20-30 лева за тая услуга.Хем искате някои да ги свали,отвори-монтира очите и да ги затвори,след това да ги монтира и накрая ако стане нещо тои да е виновен-хем 150 лева са много.Неразбирам. 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Първия път като си слагах, сумата беше около 120лв с ccfl-a, но за жалост човека вече не се занимава с това.Приятел ми каза че в Овърдрайв за 200лв могли даже да ти ги направят тип (custum), а на мен ми искат тези пари само за монтаж, предполагам че не си броил 150? Принципно колата ми е хоби и колкото трябва давам, но в случая поне за мен съотношението цената/услуга не е оправдана.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
аз това казвам ако мислите че е много лесно и не си заслужава цената,направете си го сами,ако неможете-ненапразно хората искат такава сума,ако едно стъкло се спука какво правим

6 мнения
• Страница 1 от 1