Е46 предна М броня - дискусия

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Е46 предна М броня - дискусия

Мнение от Maxmadness » 16 Юли 2014, 16:38

Колеги искам да попитам,понеже сложих предна М броня на купето,има ли разлика в подкалниците,за малката част става въпрос,различават ли се подкалниците за М броня и за нормална броня,по скоро ме интересува дали въздуховодите за М броня ще паснат на нормален подкалник от не М броня.Преди да сложа М бронята бях с нормална броня,и просто си преместих подкалниците и всичко пасна,но понеже нямам въздуховоди и не М ковите подкалници паснаха на М бронята,но ако си купя въздуховоди за М броня ще паснат ли на тези подкалници,или си има Мкови подкалници?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Re: Е46 предна М броня - дискусия

Мнение от 100imenov » 16 Юли 2014, 16:49

Еднакви са бе брат, при фейса целия въздуховод се сменя, не само предната част и си пасва без броблем, поне при бензина.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 16 Юли 2014, 19:11

А преди фейса? Защото взех м-пакет обаче нямах въздуховодите от бронята към апаратите смисъл пак си има някакъв въздуховод но трябва да има още една част от бронята към него нали... И сега ми седи дупка?

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 16 Юли 2014, 22:31

При теб мисля, че се сменя само предната част на въздуховода(от към бронята).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 21 Юли 2014, 11:12

Maxmadness написа:Колеги искам да попитам,понеже сложих предна М броня на купето,има ли разлика в подкалниците,за малката част става въпрос,различават ли се подкалниците за М броня и за нормална броня,по скоро ме интересува дали въздуховодите за М броня ще паснат на нормален подкалник от не М броня.Преди да сложа М бронята бях с нормална броня,и просто си преместих подкалниците и всичко пасна,но понеже нямам въздуховоди и не М ковите подкалници паснаха на М бронята,но ако си купя въздуховоди за М броня ще паснат ли на тези подкалници,или си има Мкови подкалници?

По каталог,няма избор на подкалник за М или сток (говоря за теб)...като номер М3 и купе/кабрио подкалници уж са различни,но силно ме съмнява реално да са различни,нещо като маховика при Е46 2.д и Е90 2.д :mhihi:
Не би трябвало да има разлика във въздуховодите и монтирането им.. :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Назад към E46