Цъфнал дебитомер, 320D E46 150hp.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Re: Цъфнал дебитомер, 320D E46 150hp.
Dimitroff написа:lyu_records...имам една молба.
За напред - когато искаш да добавиш нещо - натисни бутона промени на последното си мнение - това което правиш...да постваш 2, че и 3 поредни мнения едно след друго не е правилно!
Ок взимам си поука! Напълно съм съгласен с теб. Досадно е наистина.

Така по темата, днес пристигна дебитомера. Цената му е 260лв. и някакви стотинки. Дебитомера си е бош, беше в типичната жълта кутия с бандерол запечатана. Вътре беше увит с оризова хартия. Не знам колеги какви бяха тези цени от 600лв и кусур, но е взет от офицялен дистрибутор на части бош, за ауди, бмв, и фолксваген, на всичкото от горе и е с гаранция. Вътре в кутията не е самото дебитомерче но и тръбата в която влиза и на всякъде си пише произведено в германия.
Ванка ще звъня идната седмица да го адаптираш софтуерно и мерси много за голямата помощ, от твоя страна.

Колеги кажете къде в София може да се препрограмира дебитомер или човек да ми препоръчате мерси много
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
JORDANAS написа:Колеги кажете къде в София може да се препрограмира дебитомер или човек да ми препоръчате мерси много
Обърни се към колегата Dimitroff Ванката, той ще ти свърши работа, цар е на тия неща. Успех

Но зависи от автомобила, може и да не се налага адаптация!
А какво искаш да кажеш с препрограмиране!
- shao
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46, 330D, 2002
- Мечтае да кара: по хубави пътища.
В eBay се продават оригинални BMW/Bosch дебитомери 13627787076 за 40 паунда/ 150лв (включва транспорта до БГ).
Който е дал 670лв за тази част в ДаруКар е луд.
-----------
lyu_records, би ли споделил дали се промени чувствително поведението на колата ти след като сложи нов дебитомер (ако си спомняш де, че темата е старичка)?
-----------
lyu_records, би ли споделил дали се промени чувствително поведението на колата ти след като сложи нов дебитомер (ако си спомняш де, че темата е старичка)?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Бах мааму! И в този списък, който си дал от ebay с партидния номер и моделите E46 - моя 318и го няма за пореден път
Омръзна ми, като отида в магазин или по тел. да питам, да ми отвърнат че такъв модел не съществувал
и по 15 мин. да ровят по каталози, докато открият че съм бензин и Е46.
Голям зор голямо чудене - къде съм в каталога
Така и никой не споделя, като е развален дебитомера - може ли да се кара с извадена букса?

Омръзна ми, като отида в магазин или по тел. да питам, да ми отвърнат че такъв модел не съществувал

Голям зор голямо чудене - къде съм в каталога

Така и никой не споделя, като е развален дебитомера - може ли да се кара с извадена букса?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
shao написа:В eBay се продават оригинални BMW/Bosch дебитомери 13627787076 за 40 паунда/ 150лв (включва транспорта до БГ).
-----------
"The manufacturers part numbers that this item replaces are:
BOSCH
0928400468
BMW
13622247074
13712247002
13627787076"
Според мен тва хич не е на Бош. Просто е някаква generic марка, която замества гореспоменатите номера.
Плюс това на никоя обява не пише Бош в заглавието, а на тия дето пише, цената е 150 паунда.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- hefty
- Потребител
-
все пак някой намери ли такъв 5 лъчев ключ с пъпка че и на мен ми трябва, да каже от къде или да услужи
leave something of the happiness you bring
Изумявате ме , честно...
пазара е пълен с комплекти с нестандартни накрайници пример: http://www.amazon.com/SE-pc-Security-Bi ... B0009U6AB4
моите са на Рико и съм си ги купувал от обикновена железария

моите са на Рико и съм си ги купувал от обикновена железария
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5