Въпрос относно ГНП - шплент/шпонка/пъпче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Въпрос относно ГНП - шплент/шпонка/пъпче
Здравейте колеги вчера започнах монтава на гнп-то в колата си по начин които ми сподели един колега от града но малко вероятно ми се струва да запали но това настрана за момента,каза ми да гледам шплента къде е бил по старата помпа и да монтирам моята по същия начин но на самата помпа и го няма шплента/шпонката както му викат.Въпросния шплент/шпонка е като на коляновия вал когато се слага демпферната шайба та точно това ми го няма на помпата единствено канала за него.Въпроса ми е има ли го като цяло това нещо на помпата или аз нещо се залъгвам 
Мотора е 136к.с 2.0д 99г

Мотора е 136к.с 2.0д 99г
Re: Въпрос относно ГНП - шплент/шпонка/пъпче
angelBMW написа:Здравейте колеги вчера започнах монтава на гнп-то в колата си по начин които ми сподели един колега от града но малко вероятно ми се струва да запали но това настрана за момента,каза ми да гледам шплента къде е бил по старата помпа и да монтирам моята по същия начин но на самата помпа и го няма шплента/шпонката както му викат.Въпросния шплент/шпонка е като на коляновия вал когато се слага демпферната шайба та точно това ми го няма на помпата единствено канала за него.Въпроса ми е има ли го като цяло това нещо на помпата или аз нещо се залъгвам
Мотора е 136к.с 2.0д 99г
Твоята помпа няма шпонка.Заключва се преди да се свали с един болт от страни.След монтажа се отключва.И без да е заключена може да се центрова,но е малко по-сложно и ми се струва,че няма да се справите без някой,който знае какво прави.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Re: Въпрос относно ГНП - шплент/шпонка/пъпче
утре ще кача снимки 

3 мнения
• Страница 1 от 1