Проблем със стрелките...?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Re: Проблем със стрелките...?

Мнение от b_velev » 04 Юли 2014, 20:19

Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем. :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 04 Юли 2014, 20:31

b_velev написа:Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем. :mhihi:

Ми като разкача ксеноните и този проблем го няма... или просто не се появява веднага :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 04 Юли 2014, 20:52

HackeD написа:
b_velev написа:Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем. :mhihi:

Ми като разкача ксеноните и този проблем го няма... или просто не се появява веднага :D

Не съм прочел внимателно цялата тема. :) .На мен ми го правеше това без ксенон и като смених таблото се оправи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 07 Юли 2014, 11:04

HackeD написа:Добре и все пак проблема си се оказа от баластите обаче работата е, че не искам да махам ксенона... Някъде чух да някакъв вариант с съпротивления и да не се губи тока, и да не премигват ксеноните...?

Само си програмирай лайт модула за ксенон, без нивомерите за фаровете. :yes:

Предишна

Назад към E46