Проблем със стрелките...?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Re: Проблем със стрелките...?
Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем. 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
b_velev написа:Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем.
Ми като разкача ксеноните и този проблем го няма... или просто не се появява веднага

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
HackeD написа:b_velev написа:Аз имах абсолютно същия проблем и да ви кажа го реших като сложих ново табло. Според мен механизма на стрелката е сдал багажа. Пробвай с друго табло. Аз имам едно излишно, но е със същия проблем.
Ми като разкача ксеноните и този проблем го няма... или просто не се появява веднага
Не съм прочел внимателно цялата тема.

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
HackeD написа:Добре и все пак проблема си се оказа от баластите обаче работата е, че не искам да махам ксенона... Някъде чух да някакъв вариант с съпротивления и да не се губи тока, и да не премигват ксеноните...?
Само си програмирай лайт модула за ксенон, без нивомерите за фаровете.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2