Водна помпа няма вадене ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Водна помпа няма вадене ...
Счупиха се 2 те крачета за болтовете които я вадят и няма вадене даваите идей ? освен тази да се маха радитора и да се вразва и с щангата.. ????

Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Водна помпа няма вадене ...
С една голяма шина може да стане ако я хванеш на фланеца на помпата там може да се имрповизира има как да се закрепи,след това с почукване в двата края на шината ще излезе и няма увредиш леглото и .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Re: Водна помпа няма вадене ...
Оправих проблема с много зор но стана. След като един доста добър майстор ми каза че ще я нагрее и ще я извади обаче имаше работа и ми каза да чакам до утре ... Не издържах обаче и си направих нещо като шини от 3 ключа за флекс стана лесно и бързо обаче перката е била пластмасова и се беше счупила новата е с метална перка обаче докато извадих старите останки видях доста зор и ми отне около 2 часа залепих старата за да се уверя че не луиспват части и видях че има 2-3 малки остатъци но мисля че няма да има проблем и я сглобих така счупи се горния десен болт или по точно превартя резбата но в ангиийски сайт четох че по принцип няма проблем да се кара така за сега всичко е точно отивам да я разтрия още малко да видя дали всичко ще е наред и да я обезваздуша пак .

Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
3 мнения
• Страница 1 от 1