Снимка на подкалник с отвор за ауспух на печка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Снимка на подкалник с отвор за ауспух на печка
Колеги здравейте,
търсих в интернет, но не намерих снимки нито в българските, нито в чуждестранните сайтове. Та на въпроса - трябва ми снимка на преден десен подкалник от кола, която има печка Webasto.
Ще монтирам печка, поръчах оригиналните предните подкалници, но десния няма отвор за ауспуха на печката.
Имам инструмент - ще се изреже, въпроса е да разбера как изглежда фабрично, за да го направя възможно най-близко до оригинала.
Благодаря на отзовалите се
търсих в интернет, но не намерих снимки нито в българските, нито в чуждестранните сайтове. Та на въпроса - трябва ми снимка на преден десен подкалник от кола, която има печка Webasto.
Ще монтирам печка, поръчах оригиналните предните подкалници, но десния няма отвор за ауспуха на печката.
Имам инструмент - ще се изреже, въпроса е да разбера как изглежда фабрично, за да го направя възможно най-близко до оригинала.
Благодаря на отзовалите се

- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Снимка на подкалник с отвор за ауспух на печка
Има у даното елипсовидно очертание. нагласено е дасе реже. гледай ще видиш.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
DiGital написа:Има у даното елипсовидно очертание. нагласено е дасе реже. гледай ще видиш.
Виждам очертанието, но доколкото знам не се реже цялото. Точно затова помолих за снимка ...
- dechooo
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: BMW M3
Колега това е моят ауспух на печката Webasto
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Максималната скорост с която можеш да излезеш от завой,е много близка до тази с която не можеш..."

http://screencast.com/t/o0mbNx8h
От теб разбирам, че се реже перфорираната дупка, която съм оградил със зелен цвят. Мислех, че трябва да се изреже мястото, което съм оградил с червено.
Там има ли нещо рязано при теб или ауспуха минава зад подкалника?
Благодаря отново!
5 мнения
• Страница 1 от 1