m52b25tu прекъсва в ниските
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- A.Androv
- Потребител
-
- Кара: e46 320 Touring
- Мечтае да кара: 750 iL
m52b25tu прекъсва в ниските
Имам проблем надявам се да помогнете,колата е 323 м52б25ту мотор проблема е че когато достигне работна температура придърпва много гадно между 1000 и 1800 оборота,примерно както си караш на 5-та в 1300 оборора и подадеш газ да тръгне няма значение плавно или рязко почва да придърпва трябва да мина на по ниска предавка над 1800 че да спре. Скороста не е малка да притриса от това защото го прави на всички предавки.. И това е само когато е достигнала работна температура. Диагностикат нищо нередно не показва. Същия случей го има и мой приятел самоче е с м54б22ту мотора. Свещи масла и т.н. Е обслужено..
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: m52b25tu прекъсва в ниските
1.Диагностиката как е извършена смисъл такъв с какъв софтуер.
2.Бобините в какво състояние са.
3.Дебитомера,пробвай без него да покараш смисъл на откачен такъв (макар да не мисля това да е проблема пробвай).
4.Смени си Горивният филтър.
5.Смени въздушният филтър.
6.Сложи една добавка на лики моли за инжекциони (аз съм много доволен от нея цена към 12 лева)
7.Колата къди ли отзад нехарактерно ?
П.П това се сещам за сега.
2.Бобините в какво състояние са.
3.Дебитомера,пробвай без него да покараш смисъл на откачен такъв (макар да не мисля това да е проблема пробвай).
4.Смени си Горивният филтър.
5.Смени въздушният филтър.
6.Сложи една добавка на лики моли за инжекциони (аз съм много доволен от нея цена към 12 лева)
7.Колата къди ли отзад нехарактерно ?
П.П това се сещам за сега.

- A.Androv
- Потребител
-
- Кара: e46 320 Touring
- Мечтае да кара: 750 iL
Re: m52b25tu прекъсва в ниските
Мисля че открих проблема, Маркучите за входящия въздух след дебитомера са много зле има доста скъсано и дърпа въздух преди дебитомера и затова .. Тези дни ще питаш дали е решен проблема

3 мнения
• Страница 1 от 1