Преминаване от HI FI към harman kardon
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Преминаване от HI FI към harman kardon
В момента съм с hi fi, доколкото четох е с 10 колони в е46 купе, а хк с 12. Някои от колоните сходини ли са с харман кардон, да не сменям абосолютно всички като си взема харман ? Лесно ли се слага субуфера в багажника на кола, която не е имала преди ?
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
Re: Преминаване от HI FI към harman kardon
аз също съм с хай фи за х/к буфера мисля трябва да има дупки в тенекията под кората където трябва да влезнат магнитите на баса от х/к аз нямам такива дупки (колата ми е седан)при купето не знам как е но може и да се наложи да правиш дупки в тенекията под задната кора и аз съм го обмислял този вариант но само да си добавя басовите говорители стъпалото е с една букса на хай фито а на х/к е с две втората е изхода за захранване на басите ако не бъркам и там трябва да се мисли нещо
- petar_petrov
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
- Мечтае да кара: E92 M3
Май не трябва да се правят дупки, а си има едни вдлъбнатини и в тях лежат субовете, това както за седан така и за купе. Поправете ме ако греша.

- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Дупки има на всяка кола. то не са дупки ами заготовки изрязани са на цяло без 1-2 мм от две страни и просто с малак натиск падат.
4 мнения
• Страница 1 от 1