Спортно окачване за е46 (coilover)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d E46

Спортно окачване за е46 (coilover)

Мнение от yucel)92 » 03 Апр 2014, 22:07

здравейте колеги..имам Е46 320Д и искам да си сменям окачването..има спортни окачвания на различни цени, но съм харесал coilover цената им е около 480-500лв..ако може да ми дадете съвети ще съм ви много благодарен..благодаря ви предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Re: Спортно окачване за е46 (coilover)

Мнение от dido0o``` » 03 Апр 2014, 22:37

yucel)92 написа:здравейте колеги..имам Е46 320Д и искам да си сменям окачването..има спортни окачвания на различни цени, но съм харесал coilover цената им е около 480-500лв..ако може да ми дадете съвети ще съм ви много благодарен..благодаря ви предварително

С коилове за тая цена можеш само визия да постигнеш. По-хубавите коилове цената им е горе-долу двойна на това и то за ВТОРА ръка..

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d E46

Мнение от yucel)92 » 03 Апр 2014, 22:53

мхм ясно колега..благодаря ти много от сърце, но ги искам да ти кажа :confused: ..ако можеш да ми предлагаш нешто :oops: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Мнение от angelBMW » 03 Апр 2014, 23:25

зависи много от марката на койловърите :nono: вярно е че по скъпото е по качествено,преди година си купих чисто нови TECHNIX регулируемо от пред и отзад и окачването бих казал че е бетон,вярно е градско по паветата си вози тип каруца но ако самата кола от към ходова част ти е изправна няма нищо общо с каруците,другото което на визия е пълен шах и мат ако щеш висока може да я караш пък като искаш визия до толкова може да я свалиш че по земята да ти стържат мостовете :mhihi:,тъи като в бг много малко успях да я покарам но не беше нещо фрапиращо с наще пътища,сравнително с магистралите които карах в испания няма мърдане от пътя с това окачване а на место колата е тип ламборджини няма мърдане :mhihi:
Понеже като си купих окачването първия 1 месец я карах почти залепена за земята и колата седеше много жестоко с джантите нямам снимки да пусна да видите но като я оправя ще пусна некоя друга,та имах малко работа по барселона и какво да стане една вечер оставам си аз колата на майна си райна защото около нас нямаше свободно място за паркинг и на сутринта тръгвам и цялата ми предница ви казвам лопа тропа имах чуството че всеки момент предните 2 джанти ще хванат в различни посоки,та спирам и кво да видя карам на 1 болт на всяка една джанта :mhihi: та работата е там че колата беше толкова ниска че дори не са могли да сложат какъвто и да е крик да вдигнат колата и да ми откраднат джантите дори нямах и секретни болтове ама окачването си беше бетон и нямаха възможноста да им мине номера :mhihi: :mhihi:

окачването си го купих от там и ми костваше 250евро предни и задни амортисъори регулируеми и спортни къси биелетки и 10 дена за доставка че нямаха в наличност :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 04 Апр 2014, 9:32

Първо изясни за себеи за какво са ти тези койли.Ако гониш стойка си купи само пружини,иначе към визията имаш допълнителен бонус некомфортна возия и чупене на предницата.

Потребител
Аватар

Мнение от yudji_92 » 04 Апр 2014, 14:51

колеги това ми е новия профил с другия стана нещо и си направих нова регистрация..а за окачването искам да се возя на земята :lol: и да ми е стабилно,че с това окачване, с което съм в момемнта когато мина от някакви неравности по пътя имам чувството че ще се издигне колата и ме е страх! Но отделен въпрос си е, че ми е мечта ниското окачване..та благодаря ви много наистина защото съм много нов в форума :)))))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 08 Апр 2014, 13:37

100imenov написа:Първо изясни за себеи за какво са ти тези койли.Ако гониш стойка си купи само пружини,иначе към визията имаш допълнителен бонус некомфортна возия и чупене на предницата.

Аз съм с тези коиловъри и е точно както казва колегата 100именов. Купих ги защото при мен целта беше ниска кола, която да мога да вдигам зимата. Освен височината не получаваш нищо повече. Обикновенни амортесьори отпред и отзад, които возят твърдо. Колата ми е в перфектно здраве и ако трябва да я сравня със сток окачването не мога да кажа, че сега се чувствам по сигурен в завой. Може да усетиш евентуално разлика след края на метла, със сток окачването ме изхвърляше леко...сега е една идея по-добре.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold

E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold

N55 335i m-sport, S2+ 331whp

Назад към E46