Странични огледала е46 купе

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///M335i

Странични огледала е46 купе

Мнение от Monoid » 10 Юни 2012, 23:37

Здравейте колеги , имам следното питане , тъй като страничните ми огледала очевидно ръчно не искат да се прибират предполагам , че имат електрическо прибиране ? Колата е е46 купе 2000 година огледалата са от този тип , който трябва да се прибират нагоре. Като се опитвам да ги прибера ръчно не става търсих някъде да има копче за прибиране , но уви никъде не виждам такова. Знам на 5-та серия е39 че има копче за прибиране до лостчето което за да си ги настройваш , но при мен няма такова копче. Някои да знае как точно да разбера дали огледалата са с ел.прибиране или се прибират ръчно ?
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?

Авточасти AutoPower.BG

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Re: Странични огледала е46 купе

Мнение от 100imenov » 11 Юни 2012, 0:47

Както каза за е39 при е46 е същото,ако нямаш копче до това да избираш ляво или дясно,значи не са ел.Относно ръчното прибиране,хвани огледалото с 2 ръце,едната ти е за упора,а с другата избутваш външния ъгъл нагоре с парабола,за да се получи извиване.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 11 Юни 2012, 12:25

Monoid написа:Здравейте колеги , имам следното питане , тъй като страничните ми огледала очевидно ръчно не искат да се прибират предполагам , че имат електрическо прибиране ? Колата е е46 купе 2000 година огледалата са от този тип , който трябва да се прибират нагоре. Като се опитвам да ги прибера ръчно не става търсих някъде да има копче за прибиране , но уви никъде не виждам такова. Знам на 5-та серия е39 че има копче за прибиране до лостчето което за да си ги настройваш , но при мен няма такова копче. Някои да знае как точно да разбера дали огледалата са с ел.прибиране или се прибират ръчно ?

колега щом нямаш копче за прибиране значи огледалата могат единствено да се приберат ръчно както ти е описал колегата стоименов по горе :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от anton_325ci » 06 Апр 2014, 12:59

Здравейте колеги,
предварително се извинявам, ако съм сбъркал темата, нов съм тук :). Както и да е, наскоро си купих Е46 325ci- 2005 г. новия фейс, и реших да си сменя страничните огледала със реплика на М3 някакви тайвански с подгряване ( не се прибират, нито автоматично, нито ръчно ), та мисълта ми е имам памет на седалките и четох в нета, че щом имам памет на седалките и на оригиналните огледала, би следвало да имам и 2 модула на вратите, но когато свалих корите, няма модули никакви,и сега не знам как да си свържа новите огледала. Оригиналните огледала ( ръчно прибиране с подгряване) са с (шофьорското- 2 букси-3 кабела, пасажерското-1 букса-3 кабела ) Бих бил благодарен, ако някой може да ми даде съвет ;)

Назад към E46