рециклиране на умна дюза е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: рециклиране на умна дюза е46

Мнение от Dimitroff » 21 Яну 2013, 22:46

Само да се доуточним - не за друго, а защото и аз бях в чужбина по празниците - мен ли визираш ??
Питам заради сходството в обстоятелствата, който излагаш.
Ако визираш мен - въпреки създалата се ситуация - ще те помоля да донесеш течащата дюза за рекламация!

Дори да сме допуснали грешка - ще си поемем последствията, а ти после си япази за резервна или пък я продай - за мен е важно да свършим работа до край и както трябва.

Ако не говориш за мен, а за момчето от Волуяк - познавам го лично и пак ще съдействам за отстраняване на теча :) (щом аз съм го препоръчал).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 136к.с.
Мечтае да кара: х5

Мнение от stoimenov_1958 » 22 Яну 2013, 10:28

Иво от Волуяк.Едва ли познаваш Иван Сърбина който му занесе дюзата за ремонт,Сърбина прави хубави казани за ракия,наш клиент е и т.н. Много точен човек и си уважава клиентите,и ми спести ходенето два пъти до там.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 22 Яну 2013, 10:46

Предполагам ми имаш телефона - обади се - ще се разберем - аз пък ще говоря с Иво, за да съдействам да отстрани проблема с теча по гаранция - в крайна сметка е взел пари за ремонт, но явно не е "затворил" добре дюзата. - свестен е и смятам, че ще си довърши ремонта - не е редно да си платил за ремонт на дюзата и да си купуваш нова после...но ... ти си знаеш.

Потребител
Аватар

Мнение от serpentiny » 29 Мар 2014, 10:26

Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча добър сервиз за рециклиране на дюзи в София, защото имам проблем с една от дюзите, като на компютъра показва стойности (+ 2) над нормата. Намерил съм 2-3 сервиза в София, но не знам колко са надеждни и най-вече държа да има някаква гаранция след процедурата. За да не правим реклама, моля да ми пищете на ЛС.

П.С: И едно малко въпросче, има ли как аз да си сваля сам дюзата (1 цилиндър) без да направя беля и как става, лесно ли е?

Предишна

Назад към E46